En iyi köpek ırkları Silivri’deydi

En iyi köpek ırkları Silivri’deydi

26.07.2017 09:37:01

Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu işbirliğiyle 11.'si gerçekleşen Uluslararası Köpek Irk Standartları yarışmasına, 12 ülkeden 1000'in üzerinde köpek katıldı.

Dünya Köpek Irkları Yarışması 11. kez Silivri Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Belediye ile Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen, Türkiye'de gece yapılan tek köpek ırkı yarışması bu sene üç gün boyunca yerli ve yabancı misafirlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

12 FARKLI ÜLKEDEN 1000'İN ÜZERİNDE KÖPEK YARIŞTI
Her yıl olduğu gibi bu yıl da ırklar arasında kıyasıya rekabet yaşandığı yarışmalar, renkli görüntülere sahne oldu. Ayrıca ülkemize özgü olan Kangal, Tazı, Akbaş ve Aksaray Malaklısı ırkları da yabancı hakemlerin karşısına çıktı. Yarışmaya 12 ülkeden 1000'in üzerinde köpek katıldı.

IŞIKLAR'A TEŞEKKÜR ETTİLER
11. kez Silivri Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen yarışlar için Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a teşekkürlerini iletti. Başkan Işıklar, geçtiğimiz yıllarda yarışmaya katkıları ve konukseverliği nedeniyle federasyon ve derneğin fahri başkanı ilan edilmişti.

Haber Merkezi

YORUM YAP