Emre Sarıtaş şehadetinin 4. Yıldönümünde yad edildi

Emre Sarıtaş şehadetinin 4. Yıldönümünde yad edildi

1.04.2020 11:14:07

4 yıl önce şehadet haberiyle Silivri'yi yasa bürüyen Uzman Çavuş Emre Sarıtaş, unutulmadı.

Nusaybin'de 4 yıl önce şehit düşen Uzman Çavuş Emre Sarıtaş şahadetinin yıldönümünde yad edildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Şehidimiz Emre Sarıtaş'ı şehadetinin 4. yılında rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” paylaşımında bulunurken, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Şehadetinin seneyi devriyesinde Şehidimiz Emre Sarıtaş'ı ve Ezanlarımızın Teminatı Tüm Mehmetçiklerimizi Rahmet ile Anıyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun” şeklinde duygularını ifade etti.

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, “Vatanın bölünmez bütünlüğünü savunurken hain saldırıda hayatını kaybeden Şehidimiz Emre Sarıtaş'ı şehadetinin 4. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz” mesajıyla şehidimizi andı.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, konuyla ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti: “Şehidimiz Uzman Çavuş Emre Sarıtaş'ın şehadetinin yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanı cennet olsun...
Bu vesile ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.”

YORUM YAP