Elmas: Fatih’i yeniden Silivri’nin parlayan yıldızı yapacağız

Elmas: Fatih’i yeniden Silivri’nin parlayan yıldızı yapacağız

17.09.2018 10:25:16

Gazetemizi ziyaret ederek Fatih Mahalle Muhtar adaylığı, çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi veren Şerif Elmas, gençlere yönetim konusunda fırsat verilmesi gerektiği vurgusunda bulundu.

Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Şerif Elmas, aza adayları Pınar Evrenol ve Aslı Demiray ile Hürhaber'i ziyaret etti.

ELMAS: ÇOK GÜZEL DESTEKLER ALIYORUZ
Muhtar adaylığı hususunda çalışma ve temaslarını bir süredir sürdürdüğünü paylaşan Elmas, “Çok güzel tepkiler aldık. Sunulan anlamlı desteler ile çıktığımız yola daha emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.

“KİMSEYİ DIŞLAMAYACAĞIZ”
Mahallesinde 5 bin'e yakın seçmen bulunduğunu ifade eden Elmas, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: “Mahallemizde her sosyal statüden, yöreden insanlar var. Onların huzur ve mutluluk içinde bir arada yaşaması için yapılması gerekenler, atılması zorunlu olan önemli adımlar söz konusu. Kimsenin kendisini dışlanmış hissetmeyeceği bir muhtarlık yönetimi tesis etmeyi hedefliyoruz. Şimdiden de bunun çalışmalarına başladık. En önemli hassasiyetimiz acil ihtiyaçların, sosyal yardımlar ve desteğin sunulması yönünde.

“FATİH MAHALLESİ'Nİ YENİDEN SİLİVRİ'NİN PARLAYAN YILDIZI YAPACAĞIZ”
Fatih Mahallesi en az yatırım ihtiyacı olan bölge olmakla birlikte hizmet hususunda her daim ihmal edilmiş, hak ettiği ilgiyi görmemiştir. Biz mahallemizi Silivri'nin parlayan yıldızı konumunu yeniden güncellemek istiyoruz. Sadece yeni çalışmalar yaparak değil, tarihi geçmişinde, doğasında var olan zenginlikleri de ortaya çıkartarak, sosyal adaletin tesis edildiği, huzur, güvenlik ve birlikteliğin sağlıklı temellere dayandırılmasını temin edeceğiz.”

“ÇOCUK PARKI VE SOSYAL ALANLARIN GELİŞTİRİLMESİ ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA”
Fatih Mahallesinin çocuk parkı ihtiyacını karşılamayı öncelikleri arasında saydıklarını belirten Elmas, “Tabi ki muhtarlık olarak bizleri bir bütçesi yok. Ama mahallemizde her bir ihtiyacın karşılanması için gerekli takibi ve kaynak bulunmasını sağlayabiliriz. Çevre düzenlemeleri; Kala Park'ın çok daha iyi değerlendirilmesi, Çamlık bölgesindeki asayiş sorunların ortadan kaldırılarak ailelerin huzur içinde zaman geçireceği bir alana dönüştürülmesi için gerekli takipleri sonuna kadar sürdüreceğiz. Roman vatandaşlarımız, bizim muhtarlığımızda hak ettiği hizmeti alacak, ihtiyaç duydukları destek mutlak suretle sağlanacak. Kimseyi yok sayamayız, ötekileştiremeyiz. Birlikte güçlü ve mutlu olacağız. Her yöreden aileleri göç alan bir yapısı var mahallemizin. Birlikte oyun oynağımız, büyüdüğümüz arkadaşlarımızla yine yan yana mahallemizi yöneteceğiz, hizmet edeceğiz, geleceğe taşıyacağız. Çevre düzenlemesi konusunda kesinlikle yapılacak çok işimiz var.

“GENÇLERE FIRSAT VERİLSİN”
Eksiklerin giderilmesi için, bugüne kadar yapılanlardan daha iyisini gerçekleştirmek için yola çıktık. Her yörenin temsil edildiği, kadınlarımızın yer aldığı, genç bir kadro ile doğup büyüdüğümüz, yaşadığımız mahallemize hizmet etmek, güzelliğine güzellik, değerine değer katmak istiyoruz. Koltuklara yapışan, hizmet heyecanını yitiren yöneticiler ile gidilecek bir yolumuz, varılacak bir hedefimiz yok. Yaşadıkları şehirlerin yönetimine katkı sunmaları için gençlere destek ve fırsat verilmesini istiyoruz.

“BEN YOK, BİZ VARIZ”
Dostlarımız, büyüklerimizle görüştük. Çok güzel tepkiler, kıymetli destelerini, dualarını aldık. ‘Ben' yok ‘biz' olarak çıktığımız yolu hayırlısıyla yürümek istiyoruz. Tüm yöreler, siyasi görüşler, sosyal durumlardaki insanlarla yan yana, birlikte yürümek, yaşamak ve mahallemizi yönetmek istiyoruz.

“DESTEK SUNANLARI MAHÇUP ETMEYECEĞİZ”
Bize sunulan güveni asla karşılıksız bırakmayız, desteleyenleri mahcup etmeyiz. Halk oyunları başta olmak üzere, tarihimiz ve kültürümüzde var olan güzellikleri geleceğe taşıyacağız. Sosyal adaleti ve dayanışmayı güçlendireceğiz. Yol sorunu, park eksikliği, asayiş sıkıntılarının aşılması için gerekeni yapacağız.
Şu anda pek çok çalışmayı yapıyoruz. Ancak muhtarlık kimliğiyle çok daha etkin bir güç olacağımızı, hizmet ve ihtiyaçların karşılanmasında elimizin güçleneceğine inanıyoruz.
Ayrımcılık yok, herkesi kucaklayacak, dinleyecek bir anlayış ile hizmet edeceğiz. Koltuk işgal etmek için değil, yapacak başka bir iş olmadığından hiç değil Fatin Mahallesini geleceğe hazırlamak, yaralarını sarmak, güzelliğine güzellik katmak için muhtarlık görevine talibiz” dedi.

Elmas ve aza adayları, Fatih Mahalle muhtarlığı için çalışma ve ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.
Sevginar SALİ

  1. ali ali

    mahalle muhtar ve azalarının yetkilerini yazsanız da adaylar da bizler de öğrensek sanki belediye başkanı ve ekibi

YORUM YAP