Ekim meclisi oybirliği ile

Ekim meclisi oybirliği ile

8.10.2021 12:49:15

Silivri Belediye Meclisinde gündem dışı konuların yarattığı hararetin aksine gündemdeki tüm maddeler oybirliği ile kararlaştırıldı.

Silivri Belediye Meclisi'nin 08.10.2021 Cuma tarihine rastlayan Ekim Ayı Toplantısının 2. Birleşiminin 1. Oturumu, saat 09.00'da Belediye Meclis Salonu'nda Volkan Yılmaz'ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

ACİZE ÜCRET MAAŞLARINA %125 ZAM

2022 yılı acize ücreti maaşının arttırılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun okuyan Salim Çavdar, Başkan Bey'in ricası doğrultusunda 675 TL olan maaşları 1500 TL'ye çıkarttıklarını açıkladı. Konu oybirliği ile kabul edildi.

İlçemiz Değirmenköy İsmetpaşa Mahallesi, Namık Kemal Caddesi-Şair Akif Sokak-Gazi Recep Aslantürk Sokak üzerine kurulmakta olan Değirmenköy Semt Pazarının, Değirmenköy İsmetpaşa Mahallesi Yörük Caddesi 26 Ada 1 Parsel üzerindeki alana taşınması ile ilgili Hukuk Komisyonu raporu oybirliği ile kabul edildi.

Belediyemiz Kültür, Sanat, Spor, Eğitim Alanlarında Teşvik ve Başarı Ödül Yönetmeliği ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun bekletilmesi oybirliği ile kararlaştırıldı.

Mülkiyeti Silivri Belediyesine ait Silivri, Selimpaşa Mahallesi, 966 ada, 9 parseldeki taşınmaza "Velalı Hala Huzurevi" isminin verilmesi şartıyla Niyazi İstif tarafından şartlı bağış karşılığında yaptırılması ile ilgili Hukuk Komisyonu raporu oybirliği ile kabul edildi.

Belediyemiz Silivri İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin ayni sermaye artırımı yapılacağından Yeni Mahalle, 1499 ada, 6 parseldeki Belediyemiz hissesinin şirkete devri ile ilgili Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonu raporları oybirliği ile karara bağlanan konular oldu.

ÜÇÜNCÜ OTURUM 13 EKİM ÇARŞAMBA

2022 Mali yılı performans programı ve bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi için meclisin 13 Ekim Çarşamba günü akşam saat 17.00'da toplanması kararlaştırıldı.

 

YORUM YAP