Eğitim İş Silivri’den haftalık etkinlikler

Eğitim İş Silivri’den haftalık etkinlikler

9.12.2019 10:29:09

Eğitim İş Silivri Temsilciliği, meslektaşlarını sosyal ve kültürel etkinliklerde buluşturmaya devam ederken, örgüt çalışmalarıyla da yeni üyeler kazanıyor.

Eğitim İş Silivri Temsilciliği yine dolu dolu bir hafta yaşadı. Pazartesi günü Kitap Okuma Grubu üyeleri bir araya gelerek okudukları "Ben Kirke" adlı kitabı değerlendirdi. Aralık Ayı için Gündüz Vasaf'ın "Cehenneme Övgü" kitabının okunmasına karar verildi.
İngilizce Konuşma Grubu üyeleri ise bir araya gelerek “Hayaller – Hedefler” konularında İngilizce sohbet ettiler.
Drama Grubu üyeleri, beraber tiyatro izleyip oyun hakkında kritik yaptı. Sendika yetkilileri tarafından yapılan okul ziyaretleri ve örgütsel çalışmalar kapsamında bu hafta üç yeni üyenin katılımı sağlandı.
Eğitim İş Silivri Temsilciliği, düzenlediği etkinliklerle meslektaşlarını sosyal ve kültürel yönden desteklemeye, okul ziyaretleriyle örgütlenmeye, üyeleriyle dayanışmaya devam ediyor.

MİTİNGE KATILIM ÇAĞRISI
Eğitim İşliler, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından 14 Aralık 2019 tarihinde düzenlenecek olan mitingde “İktidarın Açlık ve Yoksulluk Bütçesini Dur” demek için Ankara Tandoğan Meydanında olmak için tüm üyelerine çağrıda bulundular.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Gençlerin kent yönetimi merakı artıyor

YORUM YAP