Eğitim Adası ilk etkinliğinde öğrenci ve velilerini ağırladı

Eğitim Adası ilk etkinliğinde öğrenci ve velilerini ağırladı

30.08.2016 09:37:29

Anaokulu & İlkokulu Eğitim Adası, ilk öğrenci ve velileriyle düzenlediği açık hava sinema etkinliğinde buluştu.

İlçemiz eğitim sektörüne 2016-2017 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmak üzere katılan Butik Anaokulu & İlkokulu Eğitim Adası, ilk etkinliğini gerçekleştirdi. “Hooop havadan eğlence düştü. Anne ve babanı al gel.” Sevimli başlığı ile duyurulan patlamış mısır eşliğinde sinema keyfi etkinliği 26 Ağustos Cuma günü gerçekleştirildi. Okul kurucusu Ali Kayagil ve ekibi, Silivrili ilk veli ve öğrencilerini ağırlamanın mutlu heyecanını yaşadı. Açık hava sinema etkinliği için okul ve bahçesinde süsleme de yapıldığı ve çok hoş bir ortamın sağlandığı dikkatlerden kaçmadı.
Açık hava sinema keyfinin yanı sıra veli ve öğrenciler, okulun tamamlanmış halini yerinde gördü. Derslikleri ve diğer bölümlerini tek tek gezdiler. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte oyunlar da oynama fırsatı buldu. Bahçede düzenlenen özel alanları da değerlendirerek keyifli anlar yaşadılar.
Veliler ise Okul kurucusu Ali Kayagil'den okulda uygulanacak eğitim sistemleri ve yapılacak diğer çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldılar, merak ettiklerini sorma fırsatı buldular.
Butik Anaokulu & İlkokulu Eğitim Adası, ilk etkinliğinde ilk öğrenci ve velilerini ağırlayarak, hem bilgilendirdi hem onlara eğlenceli anlar yaşattı.
Okul Kurucusu Ali Kayagil, etkinliklerine katılan veli ve öğrencilerine teşekkür ederek, bayram sonrası açılacak olan 2016-2017 eğitim-öğretim yılında buluşmayı diledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP