Efsanelerde kazanan farklı dostluk oldu 13-6

Efsanelerde kazanan farklı dostluk oldu 13-6

28.03.2018 11:17:18

Hayata geçtiği günden bu zamana kadar geçen süreçte birbiri ardına transferler ve sahnelenen oyun ile gündemdeki yerini koruyan Efsaneler takımı bu hafta Aytaç Tuna'nın takım kaptanlığını yaptığı Gönüllüler takımına adeta gol olup yağdı.

Her hafta düzenli bir şekilde karşılaşan iki takımda bu hafta Ümit Kalko işlerinin yoğunluğundan dolayı katılım sağlayamazken, Sedat Karakaş babasının rahatsızlığından, Aşkın Koç ise sakatlığından dolayı müsabakada yer alamadı. Şahin Spor Tesisleri'nde oynanan müsabakada bol gol vardı. Bir saatlik müsabakada Efsaneler takımı Gönüllüler takımını 13-6 yenerek önemi bir avantaja imza attı. Bu haftaki maça; Zafer Yalçın, Barış Kamaşmaz, Eşraf Kurt, Aytaç Tuna, Erhan Yıldız, Erkan Umuç, Melih Yıldız, Özgür Kurt, Sertan Güriz, Mutlu Memiş, Mevlüt Ünver, Cem Gültekin, Eyüp Bayburtlu, Vahap Aras ve Cemil Memiş müsabaka sahne aldılar. Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısında Özgür Kurt uzaktan sert vuruşlarla gol aradı. İkinci yarıda ise aradaki farkı kapatan Efsaneler takımında özellikle kalede hatalı goller yiyen Erhan Yıldız'a tepki gösteren Barış Kamaşmaz aynı tepkisini Özgür Kurt'a da göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

İLK YARI GÖNÜLLÜLER'DEN FUTBOL DERSİ

Zorlu geçmesi beklenen maçta kaliteli isimlerden kurulu olan Aytaç Tuna'nın takım kaptanlığını yaptığı Gönüllüler takımı adeta futbol resitali sundu. Orta alanda ve ileri uçta Erkan Umuç ve Özgür Kurt'lu ikili forvet hattında Aytaç Tuna'yı pozisyon yağmuruna tuttu.

AYTAÇ TUNA İLK YARI MÜKEMMELDİ

İlk yarıda kendisine bol bol pozisyon üretilen Aytaç Tuna etkili ataklardaki son vuruşlarıyla göz doldurduğu gözlemlendi. İkinci yarıda ise performansı bir hayli düşen takım kaptanına karşı yoğun bir eleştiri de yapıldı.

İKİNCİ YARI EFSANELER FIRTINASI

Müsabakanın ilk yarısını 5-2 kaybeden Efsaneler takımı ikinci yarıda fırtına gibi esti. Özellikle Eyüp Bayburtlu ve Melih Yıldız'ın etkili oyununa Zafer Yalçın ve Sertan Güriz de katılınca fark Efsaneler lehine açılmaya başladı.

ÖZGÜR KURT'TAN, KARDEŞİNE AĞIR SİTEM

Silivrispor takım kaptanlarından Özgür Kurt müsabaka sonunda kardeşi Eşref Kurt'u eleştirmesi ilginç diyaloglara sahne oldu. Özgür'ün, “Futbolu bırakmış olman ve tenise başlamış olman mükemmel ve iyi bir karar” demesi üzerine Eşref ise kısa ve net olarak; “Lütfen bir daha aynı takımda oynamayalım” demesi geceye damga vurdu.

TUNA VE UMUÇ ÇİFT SANTRAFOR OLMADI

Gecede göze çarpan bir diğer pozisyon hatası ise Gönüllüler takımının forvet hattında gözlemlendi. Forvette Aytaç Tuna ve Erkan Umuç'un oynaması ilk yarı olumlu sonuçlar vermesi ama ikinci yarıda bu ikilinin tutmaması gözlerden kaçmadı. Özellikle müsabaka sonrasında bir sonraki maçta bu ikilinin forvet hattında denenmemesi konusunda anlaşıldı.

 

 

YORUM YAP