EBS Şube Başkanı Sabaz’dan Silivri ziyareti

EBS Şube Başkanı Sabaz’dan Silivri ziyareti

15.10.2020 10:22:11

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 No'lu Şube Başkanı Yusuf Sabaz, Silivri'ye gelerek İlçe Milli Eğitim ve okul müdürlerine ziyarette bulundu.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 5 No'lu Şube Başkanı Yusuf Sabaz, dün ilçemize gelerek, Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Güven, Silivri İlçe Temsilcisi Türkay Polat ve Silivri EBS Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Sabaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'a "Salgın Sürecinde Okulları Güvenle Açmak" adlı öğretmen ve veli araştırma raporunu takdim etti.

Şube Başkanı Yusuf Sabaz ve beraberindekiler, daha sonra müdürlük personeliyle görüştü, ardından da okul ziyaretlerinde bulundular.

Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Ahmet Öngel, Silivri Fatih İlkokulu Müdürü Doğan Hayta, Hasan Özvarnalı İlkokulu Müdürü Tuğba Seymen ve Sevim Avni Çoğal İlkokulu Müdürü Murat Güneş'i makamlarında ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunup başarılar dileklerini paylaştılar. Silivri Kız Anadolu İmam-hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Abdulrahim Arslan'a taziyede bulundular.

Haber Merkezi

YORUM YAP