Ebeler Haftası kutlu olsun

Ebeler Haftası kutlu olsun

26.04.2018 13:38:12

Silivri Devlet Hastanesi Fatih Mehmet Velibeyoğlu, Ebeler Haftası dolayısıyla ebe çalışanlarına sürpriz bir kutlama tertip etti.

Eline doğduğumuz, dünyaya geldiğimizde ilk tanıştığımız insanlar olan ebelerimizin “Ebeler Haftası”nı kutluyoruz. Ebeler haftası nedeniyle Silivri Devlet Hastanesi Fatih Mehmet Velibeyoğlu ebe çalışanlarının gününü tebrik etti.

Velibeyoğlu, en kutsal mesleklerinden birisi olan ebelik mesleği ile ilgili şu mesajı verdi: “Doğum eylemini gerçekleştirmenin yanında ana–çocuk sağlığı, doğum öncesi ve doğum sonrası anne ve bebek bakım hizmetleri, anne ve bebekle ilgili koruyucu tedbirlerin ve tıbbi önlemlerin alınması, gerekli hallerde ilk yardım ve acil önlemlerin alınması gibi hizmetler veren ebeler, sağlık alanında yurdumuzun her köşesinde oldukça önemli ve kutsal bir görevi yerine getirmektedirler.

Ülkemizde, bu önemli ve kutsal görevi yapan ebelerin hatırlanmaları amacıyla 21-26 Nisan tarihleri arasından ebeler haftası olarak kutlanmaktadır. Ebeler haftası vesilesiyle, bu kutsal görevi özveri, sabır ve gayret ile yerine getiren bütün ebelerimizin " Ebeler Haftasını" kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.”

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » YSK seçim takvimini açıkladı

YORUM YAP