Düşmez ve ekibinden Üner’e ziyaret

Düşmez ve ekibinden Üner’e ziyaret

7.12.2019 09:55:35

 İASKF Yönetim Kurulu Üyeliği devam eden İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu, Mesut Üner'i makamında ziyaret ederek hem görevinde başarılar diledi hem  de göreve geldiği günden bugüne kadar spora verdiği destek için teşekkür etti.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu dün Çatalca Belediye Başkanı ve aynı zamanda İASKF Yönetim Kurulu Üyeliği devam eden Mesut Üner'i makamında ziyaret ederek hem görevinde başarılar diledi hem de göreve geldiği günden bugüne kadar spora verdiği destek için teşekkür etti.

Ali Düşmez; Gevşemek yok
çalışmaya devam
Avcılar ve Silivri ziyaretlerinin ardından TFF İcra Kurulu Üyesi, TFF Amatör Kurul TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez başkanlığında son durağı da Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner oldu.
Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette Üner de misafirlerine çay ikram etti. İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez ziyaretin ardından Üner'e isminin yazılı olduğu bir Milli Forma hediye etti.
Düşmez ziyaret sonrası yaptığı açıklamada amatör spor kulüpleri tarafından takdir gördüklerini, bunun kendilerini memnun ettiğini, gevşemeden daha iyi hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Düşmez “Kulüplerimizin hem Avcılar'da hem de Silivri ziyaretlerimizde bizlere göstermiş olduğu teveccüh bizleri gerçekten çok mutlu etmiştir. Bu ilgiye ve sevgiye layık olmak için asla gevşemeden çalışmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Hasan Gökçe:
Birliktelikte bereket vardır
Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Hasan Gökçe de yaptığı açıklamada maddi ve manevi olarak kulüplerin yanında olan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'e göreve geldiği günden bugüne kadar amatör spor kulüplerine verdiği destek için teşekkür etti. Gökçe “Birliktelikte rahmet vardır. Ayrılıkta azap vardır. Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner'e de göreve seçildiği günden bugüne kadar verdiği destekler için amatör spor kulüpleri adına teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Ali Tanrıyaşükür:
Çatalcalılar çok şanslı
İstanbul Futbol İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür de yaptığı konuşmada Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'e amatörlere olan desteğinden dolayı teşekkür etti. Tanrıyaşükür “Mesut Başkana öncelikle amatörlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sonra da bizleri burada en iyi şekilde ağırladığı için teşekkür ediyorum. Bizim için bir belediye başkanından önce değerli bir dost. Çatalcalılar'ın çok şanslı olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Mesut Üner: Bu camianın içinde olmak mutluluk verici
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner de yaptığı açıklamada böyle bir camianın içinde olmaktan dolayı büyük bir zevk duyduğunu söyledi. Üner “Hepiniz hoşgeldiniz. Bu camianın içinde olmaktan büyük zevk duyuyorum. Bu farklı bir şey. Bizler de bu camiaların içinde yer alarak bu görevlere geldik. Bundan dolayı da kendimi çok şanslı hissediyorum. Futbol sadece bir oyun değil. Büyük bir sosyal boyutu da var aynı zamanda. Sporun bize kazandırdığı en güzel şey de dürüstlük ve çıkarsız dostluklar kurmayı öğretmesi. Spor camiasında her zaman menfaatsiz ilişkilerimiz oldu. Beni de TFF'ye buradan arkadaşlarım yolladı.” diye konuştu.

YORUM YAP