Duru: Stat, sezona yetişecek

Duru: Stat, sezona yetişecek

26.07.2017 09:27:17

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında TFF denetçilerin verdiği raporlar doğrultusunda çalışmalarına hız veren Silivrispor yönetimi Silivri Stadı'nın yeni sezona yetişebilmesi adına var güçleriyle çalışıyorlar.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor'da Kulüp Başkanı Akgün Duru ve İkinci Başkan Cengiz Yıldırım ile birlikte Silivri Stadı'nda yapılan çalışmaları takip ederek yapılanlar hakkında bilgiler aldılar. Sabahın erken saatlerinde stada gelen Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru ve İkinci Başkan Cengiz Yıldırım, Silivri İlçe Spor Müdürü Emrah Babuşçu ile birlikte tesisleri denetlediler.

PROTOKOL VE VİP TRİBÜN BİTMEK ÜZERE
TFF Denetçilerinin verdiği raporlarda statta olması gereken VİP tribününün yapımı ve düzenlemeleri de tamamlanmak üzere. Statta çalışan ustalarla birlikte incelemelerde bulunan Başkan Akgün Duru; “Denetçilerin talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Bizden mevcut protokol tribününün revize edilmesi ve koltuk sayısının arttırılması istendi. Bizlerde mevcut protokol tribününün iç dizaynını değiştirdik ve var olan koltuk sayısını neredeyse iki katına çıkarmayı başardık. Ayrıca protokol tribününün hemen yanına bizden talepte bulunulan VİP tribün için gerekli düzenlemeyi de tamamladık. Hem protokol hem de VİP tribünü Ağustos ayının ilk haftası tamamen bitirilip teslimi yapılacak.

BASIN TRİBÜNÜ DE BİTİYOR
Bize teslim edilen eksikler listesinde basın tribününün de yapım zorunluluğu vardı. Bizlerde gerekli mimari düzenlemelerle basın tribününün de son halini yaptık.

SEYİRCİ KOLTUKLARI VE ZEMİN RENGİ BELİRLENDİ
Yaptığımız incelemelerin ardından stat tribünlerinin son halini de vermek üzereyiz. Şuan tribünlerin sıva tamirleri yapılmakta. Önceki gün gelen koltuk imalatçısı ile birlikte tribünlere koyulacak olan koltukların renklerini ve modellerini belirledik. Aldığımız karara göre tribünlerimizin bir tarafının zemini tamamen kırmızı olurken koltuklarımız ise mavi olacak. Aynı durumun tam tersi yan tribünde olacak ki zemin boyası mavi olduğunda koltuklarımızın rengi ise kırmızı olacak. Böylelikle görsellik ön plana çıkmış olacak.

AÇIK TRİBÜNDE SİLİVRİSPOR YAZACAK
Karşı açık tribünde ise tadilatlar devam ediyor. Burada ise zemin rengi krem olacak ve koltuklarla kulübümüzün ismi yazılacak. Açık tribündeki tuvaletler de ise iyileştirmeler yapılıyor.

“YENİ SEZONDA KENDİ SAHAMIZDAYIZ”
Olanca hızıyla çalışmaktayız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp ismimize yakışır bir şekilde lige merhaba demek istiyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve planlamalarla yeni sezonda tüm maçlarımızı kendi sahamızda oynayacağız. Kendi sahamızda oynayabilmek adına tüm çalışmaları hızlandırdık. Güzel günler bizimle birlikte olacaktır. Silivri ve Silivrisporlular bunu hak ediyor.
Engin AKIN

YORUM YAP