Duru, “Mücadele gücümüz artıyor”

Duru, “Mücadele gücümüz artıyor”

13.08.2018 09:18:20

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'da kapta olan Silivrispor ilk hazırlık maçını Zonguldakspor ile oynadı, zorlu ve keyifli geçen mücadele sonunda 2-1 yenilen Silivri'de Başkan Akgün Duru temkinli konuştu.

Bolu'da 10 günlük kamp programında olan Silivrispor ilk hazırlık maçını 2-1 kaybetse de sahnelenen oyun beğeni kazandı. Kampı ziyaret eden Kulüp Başkanı Akgün Duru, hazırlık maçında oynanan oyundan ve mücadeleden genel anlamda memnun olduğunu söyledi. Hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamada gözlemlerinin umut verici olduğunu söyleyen Başkan Duru, “2018-2019 Futbol Sezonu öncelikle tüm takımlara hayırlı uğurlu olsun. Temennimiz inşallah kazasız belasız bir sezonunun geçmesidir. Silivrispor olarak Teknik Direktör Kadir Akbulut hocamızın istediği ve düşündüğü oyuncuları kadromuza katarak sezona bu şekilde merhaba dedik. Gördüğünüz üzere burada 11 günlük bir ikinci etap hazırlığı yapacağız. Bolu Koru Otel'deki kampımızın iyi bir ortamda başladığını düşünüyor sonunun da iyi olacağını arzu ediyorum.

TAKIMIN ETKİLİ VE İSTEKLİ OYUNU GÜZELDİ

Burada 4 tane hazırlık maçı oynayacağız. İlk maçımızı Zonguldakspor ile oynadık. Sahadan 2-1 yenik ayrılmamıza rağmen takımın etkili ve istekli olduğunu gözlemledik. Oyun anlayışı çok iyiydi ve ben hakikaten takımı çok beğendim. Daha iyi yerlere geleceğiz ve daha iyi olacağımızı gözlemledim çünkü takımın istekli ve arzulu oluşu bunu kendiliğinden gösterdi. Daha yeni bir takımız ve eksiklerimizi bu kamp döneminde gidererek lige iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. İnşallah hak ettiğimiz mücadelenin karşılığını alarak sezonu da iyi bir yerde tamamlamış olacağız.

GEÇMİŞ OLSUN BARIŞ

Zonguldakspor'a karşı oynadığımız güzel oyunun içerisinde büyük bir şanssızlık yaşadık. Rakip oyuncu ile çarpışan oyuncumuz Barış'ın burnunun kırılmasını bizleri çok üzdü. Rakip takım oyuncusunun bilerek yaptığı bir şey değil. Tamamen oyunun içerisinde yaşanan bir şanssızlıktı. İnşallah o da en kısa sürede iyileşip tekrar aramıza katılarak bizimle birlikte olmada devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP