Duru; “Kazanan Fair-Play olacak”

Duru; “Kazanan Fair-Play olacak”

20.09.2018 12:11:17

Hafta sonu Silivri Stadı'nda en yakın komşusu Tepecikspor ile karşılaşmaya hazırlanan Silivrispor'da Başkan Akgün Duru, “Dostluğun ön planda olacağı bir maç olsun” dedi.

Büyükçekmece temsilcisi Tepecikspor ile karşılaşmaya hazırlanan Silivrispor'da Kulüp Başkanı Akgün Duru bir mesaj yayımladı. Akgün Duru Yayımladığı mesajında; “Her iki kulübünde şiddetle puan ve puanlara ihtiyaçlarının olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Biz iki kardeş ilçenin kardeş kulüpleriyiz. İnanıyorum ki bu zorlu ve güzel geçeceğine inandığım müsabakanın galibi dostluk olacaktır.

Tepecikspor ligin tecrübeli takımı ve güçlü bir kadroya sahiptir. Geçmişte bizimle yolu kesişen kaliteli ayaklara sahiptir. Tepecikspor ne kadar güçlüyse bizde o kadar güçlüyüz. Bizim avantajımız ise kendi sahamızda büyük taraftar desteğimizle maça çıkacağız. Hak edenin kazandığı güzel bir müsabaka olacaktır kanaatindeyim. Bu güzel ve keyifli maça tüm sevenlerimizi davet ederim. Maçımız Cumartesi günü saat 16.00'da Silivri Stadı'ndadır” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP