Duru, “Biz geleceği planlıyoruz”

Duru, “Biz geleceği planlıyoruz”

9.04.2019 13:18:35

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği kahvaltılı basın toplantısında durum değerlendirmesinde bulunarak bu zamana kadar kulübe destekte bulunan tüm isimlere ayrı ayrı teşekkür etti.

Silivri bölgesinde görev yapan tüm spor ve siyasi gazetecileri ile bir kahvaltılı basın toplantısında buluşan Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru birbiri ardına yaptığı açıklamalarla son günlerdeki gündemi değerlendirdi. Yaptığı basın toplantısında Başkan Akgün Duru; “Davetimizi kabul ederek bizleri onurlandırdığınız için herkese teşekkür ederiz. Ülkemiz önemli bir yerel seçim süreci yaşadı. Bu seçimlerinin sonuçlarının hem ülkemize hem de ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim. Bir önceki dönemde hizmette bulunan herkese teşekkür ederim. Silivrispor olarak bir süre önce sosyal medyada başlattığımız “Takımına sahip çık, Benim takımım Silivrispor” kampanyası için elimizi uzattığımız Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz elimizi tutmuş ve kendilerine gönderilecek çiçek yerine Silivrispor'a bağış yapılmasını talep etmiştir. İlçemizdeki tüm esnafımıza Silivrispor bayrakları dağıtmış, ilçemizin sokaklarını ve billboardlarını donatmıştır. Kendilerine buradan sizlerin aracılığı ile teşekkürlerimizi sunarız.

DEKONTLAR VOLKAN YILMAZ'A VERİLECEKTİR

Başlatmış olduğumuz bu kampanyaya destek yapanların listesi ve bağış makbuzlarının fotokopileri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a teslim edilecektir.

3 GENCİMİZ MİLLİ TAKIMI ÇAĞIRILDI

Silivrispor sadece bir futbol kulübü değildir. A takım, futbol altyapı, voleybol, basketbol, briç, boks olmak üzere toplam 400 sporcumuzun 295 lisanslı oyuncumuzdur. Bayan voleybol takımımız TVF 2. Ligde mücadele etmektedir. U-19 takımımız ve U-13 takımımız gruplarında oynadıkları maçların ardından şampiyon olmuşlardır. U-13 takımımızdaki 3 gencimiz TFF U-13 Milli Takımına davet edilmiştir. Boks hocamız Yaşar Yalçın ise bizleri gururlandırmış ve Avrupa Şampiyonu olmuştur. Kulüp yöneticiliğinin bir gönül işi olduğunu kanıtlıyoruz.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Kulübümüzün kurucu başkanı merhum Şerafettin Arda'dan günümüze kadar olan tüm başkanlarımıza ve yöneticilerine kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Silivrispor hepimizin kulübüdür.

GELİR VE GİDERİ DENGELEMEK ZORUNDAYIZ

Başlattığımız bu kampanya sadece şu anlık bir destek olarak kalmamalı. Bu desteklerin sürekliliği sağlanmalı. Yıllık gelir-gider bütçesi eşitlenmediği için her yıl bütçe açığı vermektedir. Bu açık da ya yönetim kurulundan ya da belediyeden istenerek kapatılmaya çalışılmaktadır. Bunun devamlılığı mümkün değildir. Kimse her yıl cebinden 1 milyon para veremez. Burada asıl çözüm bu bütçenin gelirle dengelenerek denk getirilmesi gereklidir.

2 PROJEMİZ VAR

Kulübümüzün yıllık denk bütçesini oluşturabilmek için kaymakamımız, belediye başkanımız ve çok kıymetli iş adamlarımızdan 2 proje için ricamız olacaktır. Bu projelerimizin birincisi, Silivri'deki mevcut her fabrika bağış makbuzu karşılığı aylık sadece 1000 TL gibi bir tutarı kulübün resmi hesabına yatırabilir. Bu şekilde bizde gençliğe daha fazla yatırım yapabiliriz.

Projemizin ikincisi ise, ilçemizde belirlenen noktalarda Silivrispor'a verilmek üzere 100 adet reklam billboardları tahsis edilirse buradan ciddi bir gelir elde edilebiliriz.

GELİRLERİMİZ BELLİ

Mevcut gelirlerimiz olan otogar ve otopark, kira, Spor Toto (İddia) ve TFF gelirleri de bunlara eklendiğinde çok ciddi bir bütçe elde edilebilir ve Silivrispor'un ekonomik sağlam temelleri oluşturulmuş olur. Bu sayede hiç kimse paralı başkan ya da yönetici aramak zorunda kalmaz. Sürekli kurumlara gidip dilenmek zorunda kalmaz. Biz geleceği planlıyoruz.

KURUMLAR KALICI, KİŞİLER İSE GEÇİCİDİR

Biz bunları sadece bugün için istemiyoruz. Çünkü kurumlar kalıcı, kişiler ise geçicidir. Allah'ın izni ile bu yıl ligde kaldıktan sonra kişisel kararlar ve değerlendirmeler yapılır ve buna göre bir yol çizilir. Burada amaç benim veya mevcut yönetim kurulunun desteklenmesi değil, Silivrispor'umuzun her daim desteklenip geleceğinin aydınlatılmasıdır.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Mutluluklar
Sonraki » Kazanan Silivri ve sporu olsun

YORUM YAP