XXXXX

Düğünümüz Var

Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, 27 Mayıs 2011 Cuma akşamı saat 17.00’da Mega Saray’da düzenlenecek düğün ile hayatını Hayriye Hanım’la birleştirecek. Bu akşam kına geceleri olan gençlere, şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum.

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ
2011-12 DÖNEMİNDE
GÜMÜŞYAKA’DA ÖĞRENİME
BAŞLAYACAK
Sabah Gazetesi’nden Rahmi Turan’ın haberine göre Tavak Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Faruk Şen, merkezi Nürnberg’de bulunan Alman-Türk İşadamları Derneği’ni (TİAD) ziyaret etti. TİAD Başkanı Emre Hızlı tarafından ağırlanan Şen’e Nürnberg Başkonsolosu Ece Öztürk Çil de eşlik etti. Şen, Silivri’de kurulacak Türk-Alman Üniversitesi’nin 2011/12 eğitim döneminde öğrenime başlayacağını hatırlattı. Silivri Belediyesi’nin 277 dönüm arazi üzerindeki 14 bin 500 metrekarelik Gümüşyaka Belediye Binası’nı üniversiteye ana bina olarak tahsis ettiğini belirten Şen, üniversitede ekonomik ve sosyal bilimler, uluslararası hukuk, kitle iletişim, spor ve diş hekimliği fakültelerine öğrenci kabul edeceğini kaydetti. Yıllık ücretin 9 bin Euro olacağı üniversiteye ilk etapta 9 bin öğrenci alınacak. Derslerin yüzde 65’i Almanca, yüzde 35’i de İngilizce verilecek. Master öğrencisi de kabul edilecek.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ‘her beldeye bir üniversite’ hayali gerçekleştikçe, Silivri’nin güzel ve aydınlık yarınlara dair umudu da yeşerecek.

Haberin devamı 26.05.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP