Dudulluspor Bölgesel Amatör Lig'de

Dudulluspor Bölgesel Amatör Lig'de

15.08.2020 11:51:51

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligi lider olarak tamamlayan ve klasman grubu maçlarını pandemi yüzünden oynayamayan Dudulluspor, TFF Amatör İşler Kurulu'nun aldığı karar ile Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükseldi.

 

TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez'in önderliğinde, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu tarafından, Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek takımların belirlenmesi için yapılan çalışmalar sonunda, İstanbul'da Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda yer alan 16 takımımın da Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesine karar verildi. Bilindiği üzere Dudulluspor A Takımı, Süper Amatör Ligi (SAL) lider olarak tamamlamış olması ve SAL Klasman Grubu maçlarının pandemi nedeniyle oynanamamış olması nedeniyle, 16 takım arasında yer alarak, tarihinde defa Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükseldi.

 

TOKGÖZLÜ İLE DEVAM

Dudulluspor, Bölgesel Amatör Lig'e yükselmenin mutluluğunu yaşarken, yeni sezonda A Takım Kamil Emin Tokgözlü ile devam etme kararı aldı. Yeşil-Beyazlılar haberi sosyal medya üzerinden “Yeni bir lig, yeni bir heves, yeni bir nefes'  sloganıyla başarılara ulaşmak dileğiyle” notuyla paylaştı.

YORUM YAP