Dry Snow White Çorlu ve Çerkezköy’den sonra Silivri’de

Dry Snow White Çorlu ve Çerkezköy’den sonra Silivri’de

24.04.2017 09:37:24

Dry Snow White (Kar Beyaz) Kuru Temizleme, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Kuru temizleme sektöründe uygun fiyatlı, hızlı ve kaliteli hizmeti, her gün iyileşen ve sürekli müşteri memnuniyeti sağlayacak şekilde sunmayı hedefleyen Dry Snow White (Kar Beyaz) Kuru Temizleme, 3. şubesini Çorlu ve Çerkezköy'den sonra ilçemizde Alibey Mahallesi, Albay Yunus Dirik Caddesi, Çorlu Durağı E-5 Taksi yanındaki adreste açtı. Başarılı işadamı Kadir Özcan'ın işletme sahipliğinde olabildiğince çok müşteriye temas etmek için hızla şubeleşen Dry Snow White'ın açılış töreni, 21 Nisan Cuma günü, saat 14.30'da gerçekleştirildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı merasimde Özcan ailesini bu onurlu ve gururlu günlerinde; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Benli, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı ve Başkanvekili Aliş Eren, komşu esnaflar ile ailesi yalnız bırakmadı. Açılış kurdelesi İlçe Müftüsü Çatmakaş'ın iş sahibinin her türlü himmet ve gayretlerini hayırlı, bereketli ve başarılı eylemesi için gerçekleştirdiği açılış duasının ardından protokol mensupları tarafından kesildi.

KURU TEMİZLEME, YIKAMA VE ÜTÜLEME HİZMETİNDE YENİ ADRES
“Lekesiz Temizlik” sloganı ile yola devam eden Dry Snow White (Kar Beyaz) Kuru Temizleme, tüm şubelerinde profesyonel kuru temizleme, yıkama ve ütüleme hizmetleri veriyor.
Ürünlerinizi ilk günkü görüntüsüne kavuşturan Dry Snow White, sizlere hiçbir zahmet vermeden ve yormadan en kısa sürede ve de güvenli bir şekilde teslim etmeye gayret gösteriyor. Üstelik kuru temizleme işlemini yalnızca giysilerinize uygulamıyor. Battaniye, yorgan, nevresim takımı dahil tüm ev tekstili ürünlerinizi de sizin için temizliyor.

Dry Snow White (Kar Beyaz) Kuru Temizleme, açılışa özel birbirinden cazip fiyatlarla herkesi nitelikli hizmet alışverişine davet ediyor.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP