Dopdolu bir Orman Haftası...

Dopdolu bir Orman Haftası...

28.03.2017 12:18:24

Liderim Anaokulu, Orman Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

Liderim Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde 18-27 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası'nı dopdolu etkinliklerle kaydetti.

“HAYALİMİZDEKİ ORMAN” ADLI SANAT ÇALIŞMASI YAPILDI
Öğrenciler, öncelikle belgesel izleyerek aydınlandılar, proje çalışmalarını gerçekleştirdiler, ardından okul bahçelerinde tohumları toprakla buluşturarak bahçelerini bahara hazırladılar. Orman Haftası dolayısıyla el emekleriyle grup halinde hazırladıkları “Hayalimizdeki Orman” konulu cıvıl cıvıl sanat çalışmalarını başarıyla tamamladılar.

ÇEVRE DERNEĞİ BAŞKANI LİDERİM ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan ve çalışma arkadaşlarının sürpriz ziyaretiyle çok mutlu olan Liderim Anaokulu öğretmen ve öğrencileri için Orman Haftası daha da büyük anlam kazandı. Çevre Derneği yetkilileri, minikleri çevre konusunda bilgilendirdi, onların meraklı sorularını yanıtladılar.

TİYATRO İLE ÇEVRE VE ORMANLARIMIZ ANLATILDI
Orman Haftası etkinlikleri daha bitmedi. “Çöp Adam ve Kokarca” adlı tiyatro oyunu sahnelenerek çevrenin önemi, ormanlarımızın değeri anlatıldı. Öğrenciler, bir yandan eğlendi, diğer yandan verilen anlamlı mesajları aldılar. Oyunu büyük bir ilgi ve merakla izlediler.
Böylece Liderim Anaokulunda Orman Haftası dolu dolu etkinliklerle anlamlı, verimli ve eğlence ile kaydedildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP