Dönmez: Başaracaklarına inanıyorum

Dönmez: Başaracaklarına inanıyorum

22.04.2017 13:54:57

Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez gönüllerinin hem B.Çekmece Tepecik, Hem Çatalcaspor hem de Silivrispor'dan yana olduğunu söyledi.

TFF 2.Lig ve TFF 3.Ligde bitime iki hafta kala temsilcilerimizin durumlarını değerlendiren Dönmez ilk olarak Çatalcaspor hakkında konuştu. Dönmez “Çatalcaspor iyi yolda. Ben Çatalcaspor'un bu ligi ilk 5 takım içinde bitireceğini düşünüyorum. Play Off'ta ne olacağı belli olmaz ama Çatalcaspor'un şimdiden Play Off'u hak ettiğini düşünüyorum. Çatalcaspor iyi top oynuyor. İnşallah Çatalcaspor istediği yerde ligi bitirir. Gönlümüz Çatalcaspor'dan yana. Bunu başaracaklarına da canı gönülden inanıyorum.” dedi.

“TEPECİK'İN 2 MAÇI DA KAZANMASI YETMİYOR”
B.Çekmece Tepecikspor'un ligde kalma şansını da değerlendiren Dönmez, Yeşil Beyazlıların ligde kalan iki maçını da kazanacağına inandığını söyledi. Dönmez “Tepecik'in iki maçını da alacağına eminim diyebilirim. Ama tabi sadece Tepecik'in galibiyetleri yetmiyor. Tabii ki öbür takımların da puan kayıpları lazım. Gerek B.Çekmece Tepecikspor, gerek Çatalcaspor, gerekse Silivrispor bölgemizin güzide kulüpleri. Her zaman yanlarında olmamız gerekiyor.” diye konuştu.

“KAFAMIZI DİNLİYORUZ”
Ömerlispor olarak da ligleri bitirdiklerini, şu anda maç izleyerek kafalarını dinlediklerini dile getiren Dönmez “Kafamızı dinliyoruz. Yaptığımız hiçbirşey yok şu an. Hiçbirşey düşünmüyoruz. Zevkle maç izliyoruz.” dedi.
Spor Servisi

YORUM YAP