Dolu dolu geçen bir yaz

Dolu dolu geçen bir yaz

24.08.2016 09:55:09

Yaz tatilini okulda geçirmeyi tercih eden Liderim Anaokulu öğrencileri dolu dolu bir sezon yaşadı. Yeni 2016-2017 eğitim-öğretim dönemine hazırlıklar başladı.

2015-2016 Eğitim-öğretim döneminin ikinci yarısında açılmasıyla ilk öğrencilerini kucaklayan Liderim Anaokulu, Işıl Sezer'in kuruculuğunda ve yöneticiliğinde, Yeşim Başaran, Fatma Tepe ve Gizem Yaz'ın öğretmenliğinde yaz okulunu da tamamlamak üzere.
Uzun bayram tatilleri dolayısıyla kesintisiz Yaz Okulu imkânı verilen öğrenciler günlerini dolu dolu etkinliklerle geçirdi.
Bilim, Sanat, Müzik, Matematik, Akıl Oyunları, Mutfak Atölyelerinde yaptıkları etkinliklere Origami, yoga ve ses çalışmaları, binicilik, jimnastik, yaratıcı drama, dil etkinlikleri, değerler eğitimi ve beyin fırtınası takip etti. Modern dans, tiyatro ve kukla oyunları da faaliyetler arasında yerini aldı. Montessori Eğitim Sistemi'ne gore uygulanan etkinlikler, yaz okulunu eşsiz kıldı. Minik öğrenciler, yaz tatillerini okulda olmalarına rağmen eğlenceli etkinlikler eşliğinde hem bilgi ve gelişimlerine katkı açısından verimli hem de eğlenceli geçirdi. Her yeni güne okullarında arkadaşlarıyla birlikte merhaba diyen sevimli minikler, yeni adımlar atarken, güzel ve mutlu anılar biriktirdi.

YENİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNE KAYITLAR ALINMAKTA
Liderim Anaokulu tecrübeli eğitimci kadrosuyla şimdi yeni 2016-2017 eğitim-öğretim yılına hazırlanmakta. Yılların tecrübesini kendi kurumlarıyla taçlandıran Liderim Anaokulu'nun eğitimci kadrosu, ticari mantıktan uzak, 50-55 kişilik sınırlı kontenjan, üç derslikli butik anaokullarında geleceğin lider ve özgür ruhlu, özgüvenli, sorgulayan bireylerini yetiştirme hedefinde.
Yeni dönemde siz de Liderim ailesiyle birlikte olmak istiyorsanız eğer Mimarsinan Mahallesi, Halkevi Caddesi, No: 58 (Kumluk Mevkii) Silivri adresinde bulunan Liderim Anaokulu'nu ziyaret edebilir, çocuğunuzun kaydını yaptırabilirsiniz. Kuruma 0212 728 33 55 – 0544 545 30 35 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. İnternet adresleri ise şöyle; liderimanaokulu @hotmail.com, www.liderimana okulu.com


Renginar SALİ

YORUM YAP