Doğrular OSGB’den 4. iftar buluşması

Doğrular OSGB’den 4. iftar buluşması

16.06.2017 12:42:02

Doğrular Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Yönetim Kurulu Başkanı Yetgin Çavdar'ın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinin 4'üncüsü Çarşamba akşamı, Garden Et Lokantası'nda düzenlendi.

İlçemizin Bakanlıkça yetkili öncü ortak sağlık ve güvenlik birimlerinden Doğrular, düzenlediği iftar programıyla çalışanları, iş çevresi, yakınları ve dostlarının davetli olduğu bir ‘Aile İftarı' programı gerçekleştirdi.
İlçe Kaymakamı Ali Partal'ın da katılımıyla kaydedilen iftar yemeğine; Silivri Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Saadet Gencoğlu ve Semih Ayeş, Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Arif Kanık, Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bayburtlu, Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Memiş, Başak Ticaret'in sahibi Turgay Sakarya, Hanedan İnşaat ve Yapı Malzemelerinin sahibi Buse Ersaraç ve ailesi, Samed Demir-Çelik Ürünleri'nin sahibi Mustafa Müeyyitoğlu, Sander Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kurucuları Hüseyin ve Seher Dertop, Silivri Sanayici Ve İş Adamları Derneği Genel Sekreteri Adnan Deniz ve yönetim kurulu üyeleri ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Çavdar, misafirlerini bahçe girişinde karşıladı. Tüm davetlilerle tek tek ilgilenerek oturacakları masalara kadar eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen programda okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı, tasavvuf müziği eşliğinde bolca huzur depolanıp iftar yapıldı.

ÇAVDAR: ALLAH DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN
Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Yetgin Çavdar, ülkemizin geleceğine yönelik anlamlı mesajlar vererek birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu;
“Böyle güzel bir akşamda davetimize icabet edip bizleri şereflendirdiğiniz için gerçekten Doğrular Grup Ailesi olarak çok mutlu olduk. Hepiniz hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Herkes bir gün bu fani dünyadan göçüp gidecek; mübarek ayın vesilesi ile aynı sofra etrafında bir araya gelmek, dostlukları pekiştirmek, sevgimizi paylaşmak hepimizin arzuladığı güzel geleneklerimizden… Bu bizim 4. iftar programımız oldu inşallah bunu sizlerin desteği ile ömrümüzün yettiğince devam ettirmeyi düşünüyoruz.
Ramazan, sevgi ve dostluk ayı. Bu ayın başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da azaptan kurtuluştur. Ne mutlu bizlere ki dünyaya insan ve Müslüman olarak gelmişiz. Bu güzel bayrak altında böyle güzel bir ülkeye sahip olmanın sevincini, sizler gibi güzel dostlara sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyüklerimiz derler ya, Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah sizler gibi işadamlarımızın, sanayicilerimizin, üreticilerimizin sayısını artırsın. Biz biliyoruz işadamlarımız varsa ülkede üretim var, istihdam var, bereket var.

“ÜLKEMİZİ DAHA GÜZEL GÜNLERE BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ”
Ülkenin gelişmesi, kalkınması, dünyadaki muasır medeniyet seviyesinin de üstüne çıkması inşallah sizlerin gayret ve çalışması ile olacak. Bunun için de ayrıca hepinize teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz gün açıklandı geldiğimiz bu noktada ülkemizin reel büyümesi gerçekleşmiştir. Göğsümüz kabarıyor. Bunun müsebbibi gece gündüz çalışan, el ele vererek başarıyı yakalayan patronlar ve işçilerdir. Daha çok çalışacağız. Ülkemizi hep birlikte daha güzel günlere götüreceğiz. İnşallah yine burada veya başka bir yerde ama çok daha kalabalık olarak iftarımızı Allah hep beraber yapmayı nasip etsin diyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum, Allah'a emanet olun.”

Doğrular Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi ailesi, iftardan sonra davetlilerini tek tek teşekkür ederek uğurladı.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP