Doğrular Grup’un çınarları lise bahçesinde yetişecek

Doğrular Grup’un çınarları lise bahçesinde yetişecek

2.06.2016 10:13:37

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Musa Kalay'ın müdürlüğünde okul bahçesini yeşillendirme çalışmalarını sürdürmekte. Okul Müdürlüğünün talebi üzerine Doğrular Grup, lise bahçesine çam ağaçları dikti. Dikim dün firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti. Okul Müdürü Musa Kalay, diğer okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler de hazır bulundu.

ÇAVDAR: VESİLE OLALIM İSTEDİK
Firma sahibi Yetgin Çavdar, etkinlikte yaptığı özel açıklamada şu sözlerine yer verdi: “Okulumuzun talebi bize iletildi. Ağaç olunca biz de dayanamıyoruz.
Daha önce de Silivri'de muhtelif yerlere ağaç dikmiştik. Yeşilliğe büyük önem verdiğimiz için biz alalım, dikelim, vesile olalım istedik. Ağaç evlat gibidir. Dikip, gölgesinde oturmak, oksijeninden faydalanmak, çevreye estetik kazandırmak da önemli. Başka hayırsever aramak yerine kendimiz yapalım dedik. Çınar en uzun ömürlü ağaçtır.
Yaşlandıkça da güzelleşen bir ağaç. Biz öleceğiz, bizden sonra da gölgesinde birileri ‘Allah razı olsun' derse ne mutlu bize. Baki kalan bunlar.”

KALAY, TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Musa Kalay, da ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini Doğrular Grup firmasının da katkılarıyla yeni çınar ağaçlarına kavuşmanın memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.


Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Alibeyspor’un, Cihangir keyfi: 6-3
Sonraki »

YORUM YAP