''Doğa Biziz, Gelecek Biziz'' projeleriyle başvurdular

''Doğa Biziz, Gelecek Biziz'' projeleriyle başvurdular

10.12.2020 11:04:58

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, 2020 TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Çağrısına, Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü ortaklığında ''Doğa Biziz, Gelecek Biziz'' adlı proje ile başvuruda bulundu.

2020 TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Çağrısına okulumuz Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü ortaklığında ''Doğa Biziz, Gelecek Biziz'' adlı proje ile başvuru gerçekleştirdi.

PROJENİN İÇERİĞİ

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, projenin amacı, hedef kitlesi gibi içeriğine yönelik şu paylaşımda bulundu: “Projenin amacı, multidisiplinler bir yaklaşım ile öğrencilerin farklı etkinliklerle doğayı tanımaları ve doğa koruma anlayışını geliştirmeleri olarak belirlendi. Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Hüseyin Ersoy'un proje yürütücüsü olduğu kadroda uzman personel olarak Prof. Dr. Murat Yurtcan, Doç.Dr.Utku Güner, Dr.Öğr.Üyesi.Mustafa Kaya, Araştırma Görevlisi Kaan Yence ve Mustafa Elibol, eğitmen kadrosunda ise Aslıhan Dikmen, Ali Ay, Nevin Elibol ve Yasin Agin yer alıyor.

Hazırlanan projeye İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman Ve Su İşleri Bakanlığı 1.Bölge Müdürlüğü Kırklareli Şubesi, Kırklareli Atatürk Toprak, Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Kırklareli Doğa Sporları Kulübü ayni olarak destek veriyor.

Projenin hedef kitlesi İstanbul ilinde öğrenim gören ortaokul öğrencileri olarak belirlendi. Proje sonuçlarının Nisan 2021 ayında açıklanması bekleniyor.

TEŞEKKÜR

Proje başvurusunda bizlerden desteğini esirgemeyen Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünün değerli akademisyenlerine, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Silivri Millî Eğitim Müdürlüğü ve proje ortaklarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki KAR
Sonraki » 1928 Bucaspor zirveye kilitlendi 3-0

YORUM YAP