“Devleti yönetenler de Sağlık Bakanlığı kadar özverili olmalı”

“Devleti yönetenler de Sağlık Bakanlığı kadar özverili olmalı”

31.03.2020 09:46:21

CHP Belediye Meclis Üyesi Gökhan Yonat, virüs nedeniyle yaşanan zor sürece değinerek  “Devleti yönetenler de Sağlık Bakanlığı kadar özverili olmalı” paylaşımında bulundu.

CHP Belediye Meclis Üyesi Gökhan Yonat, Corona virüsü nedeniyle yaşadığımız zor süreci değerlendirerek, devleti yönetenlere eleştiride bulundu, halk sağlığına öncelik veren her türlü çalışmaya yardım noktasında desteğini paylaştı ve sınır dışında harekâtlarda hayatlarını kaybeden şehitlerimizi rahmetle andı.

Yonat'ın paylaşımında yer verdiği ifadeler şöyle; “İnsanlığı etkileyen bir olay ile karşı karşıya kalmış olmanın derin üzüntüsü içerisindeyim. Corona Virüsü ülkemizi etkisi altına aldığı günden beri, duyduğum tedirginlik ve endişe hat safhada. 

 

“DEVLETİ YÖNETENLER DE SAĞLIK BAKANLIĞI KADAR ÖZVERİLİ OLMALI”

Sağlık Bakanlığının özverili çalışmasını takdir ederken, devleti yönetenlerin de Sağlık Bakanlığı kadar özverili olmasını temenni ediyorum. Gerek ekonomik, gerek sosyolojik olarak bu özverinin gösterilmediğini üzülerek belirtmek isterim. Daha büyük adımlar atılması gerektiğine olan inancım ne yazık ki yapılan açıklamalar ve beyanatlarla örtüşmemekte. Tedbir önlemleri arttırılamadığı takdirde sorunların büyüyerek çoğalması acı verici bir gerçek.

 

“HALKIN SAĞLIĞINI ÖNCELİKLİ TUTAN HER ÇALIŞMAYA VARIM”

Bu bağlamda Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği önlemlere tekrar vurgu yapmak isterim. Ülke genelinde ve ilçemde bu durum içerisinde elimi taşın altına koymaya hazırım. Ekonomik olarak belirli bir zümrenin değil, halkın sağlığını öncelikli tutan her çalışma ve projede yer almaktan onur duyarım.

 

“ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET, AİLELERİNE SABIR DİLERİM”

Corona virüsü ve yapılan açıklamalarla geçen yoğun gündem içerisinde göz ardı edilmiş gibi gözükse de sınır komşumuz olan Suriye'de gerçekleşen harekâtı da takip etmekteyiz. Harekât bölgesinden gelen 2 şehit haberi bizi derinden yaralamıştır.

Suriye'nin İdlib bölgesinde ve Bahar Kalkanı Harekâtı bölgesinde şehit olan Kahraman Türk askerlerimize Allahtan rahmet kederli ailesine Allahtan sabırlar dilerim.”

Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Sağlık çalışanlarından çağrı…
Sonraki » Mürşide

YORUM YAP