Dernek ziyaretleri devam ediyor

Dernek ziyaretleri devam ediyor

21.06.2018 10:52:13

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimiyle gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Öz Zonguldaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Ordulular Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Samsunlular Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Ekip arkadaşlarıyla birlikte ilçede faaliyet gösteren yöre derneklerine ziyaretlerde bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ziyaretlerine Öz Zonguldaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Ordulular Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Samsunlular Sosyal Yardımlaşma Derneği ile devam etti. CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmazer, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Semih Ayeş'in de yer aldığı ziyaretlerde, dernek başkan ve yönetimleri hazır bulundu.

MUHARREM İNCE'NİN SELAMINI İLETTİLER
Öz Zonguldaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Satılmış Bazatlı, Ordulular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Burhan Aydın, Samsunlular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Bilhan Ahçıoğlu ve yönetimleriyle bir araya gelen heyet, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin selamını iletti. Başkan Işıklar, dernek üyelerinin sıkıntılarını dinleyerek, belediye hizmetlerine ilişkin beklentilerini de not aldı.
Haber Merkezi

YORUM YAP