Derin dondurucular küçük taksitlerle Depo Çarşım’da

Derin dondurucular küçük taksitlerle Depo Çarşım’da

20.07.2017 10:03:38

Mevsiminde aldığınız sebze ve meyvelerin ilk günkü tazeliğini muhafaza etmeyi garanti eden derin dondurucular, Depo Çarşım'da kartsız, şartsız, elden 12 aya varan taksit ayrıcalığıyla sizleri bekliyor!

Derin dondurucular; et, balık, bakla, bezelye, asma yaprağı, çilek gibi gıdaları daha uzun süre saklamak isteyen ve yemek pişirmek konusunda fazla vakti olmayan aileler için adeta birer kurtarıcı haline geldi. Bilhassa yaz aylarında yiyeceklerimizin bozulmadan uzun süre taze kalması için mükemmel bir seçenek. Taze yaz sebze ve meyvelerini dondurucuda depolayıp kış aylarında yaz tazeliğini tatmak artık bizim elimizde; stok ihtiyacımızı karşılamak için yardımımıza koşan derin dondurucular Depo Çarşım mağazasında “12 ay elden taksit” kampanyasıyla satışa sunuluyor. Türkiye'de derin dondurucu dendiğinde akla ilk gelen marka Uğur ve yine ülkemizin sayılı üreticilerinden Sunny'nin geliştirdiği farklı modellerde ister evinizde isterseniz iş yerlerinizde, gıdalarınızı aylar boyunca saklayabilirsiniz. Ev ve iş yerlerimizde ideal yiyecek soğutma ve saklama konforuna erişmek Depo Çarşım'la artık çok kolay! Depo Çarşım, müşterilerine kredi kartsız, şartsız, elden taksitli cazip ödeme seçenekleri sağlıyor.

DERİN DONDURUCULARIN AVANTAJLARI
Yiyecekleri taze bir şekilde saklayıp aylar boyunca korumayı sağlayan derin dondurucular, yaşamı kolaylaştıran avantajlarıyla tercih edilen dayanıklı ev aletlerinden. Mevsim sebze ve meyvelerini alarak dilediğiniz zaman tüketmenize olanak tanıyan derin dondurucuların genel avantajları şu şekilde sıralanabilir:
• Yiyecekleri uzun süre sakladığı için sık sık alışveriş yapmanıza gerek kalmaz.
• Özellikle yaz mevsiminde sebze ve meyveler kışa nazaran daha ucuzken bolca almanıza imkân tanır. Bu anlamda tasarrufludur.
• Kiraz, şeftali, vişne, karadut gibi hemen tüketilmesi gereken meyveleri stoklayarak kışın reçel, komposto yapmak için çıkartabilirsiniz.
• Çalışan kadınların imdadına yetişir. Boş zamanlarında yemeklik hazırlığı yaparak derin dondurucuya atarlar, daha sonra yoğun çalıştıkları dönemlerde veya yemek yapmaya pek vakitleri olmadıklarında çıkartarak pratik şekilde hazırlayabilirler.
• Silivrililer olarak şanslıyız, ucuza bolca lezzetli balık depolayabiliriz. Sebze ve meyvelerde olduğu gibi balıkların da ucuzluk dönemi oluyor. İşte o zaman dondurucuda stok yapabilir, balıkları istediğimiz zaman tüketebiliriz.
• Yiyecek israfının önüne geçmiş olursunuz. Ekmeği dahi poşetleyip dondurucuya koyabilirsiniz. Çıkardığınız zaman taptaze olacaktır.

UZUN YILLAR BOYUNCA KULLANMANIN KEYFİNİ ÇIKARACAKSINIZ
Kullanım alanlarına ve ihtiyaçlara göre sandık tipi ve çekmeceli olarak ayrılan derin dondurucular, sektörde uzun yıllar üretim yapan ve dünyaca tanınan Uğur ve Sunny markalarının güvencesi altında Depo Çarşım'da beğeninize sunuluyor. Sağlam gövde yapıları, düşük enerji tüketimleri, ayarlanabilir termostat, dolap içi aydınlatma, tek düğme ile hızlı şoklama teknolojisiyle çalışan derin dondurucular uzun garanti süreleriyle de markaların ürünlerinin yüksek kalitesinden duyduğu güvenin altını çiziyor.

DEPO ÇARŞIM'A UĞRAMADAN KARAR VERMEYİN
Pratik, konforlu ve ekonomik çözümler için Depo Çarşım'a uğramanızı tavsiye ederiz. Alışverişte fırsat kapılarını sonuna kadar açan Depo Çarşım; Alibey Mahallesi, Kara Mustafa Sokak, No: 21 (Belediye Konutlar Yolu) adresinde hizmet veriyor.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP