XXXXX

Delege Hakimiyeti Kimden Yana?

CHP Silivri’nin üye sayısı 2985. Önemli bir kısmının Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkanı olduktan sonra kazanıldığı ifade ediliyor. Birilerinin “Bu üyeleri ben yaptım kongrede desteklerini alırım” söylemlerine karşın, Hüseyin Şahin’e yakın ve destek verebilecek bölümün de küçümsenmeyecek ölçüde olduğu belirtiliyor. Yani CHP’de kongre mücadelesinin kimse için çantada keklik olmadığı yorumları ağırlıkta ve bana göre haklılık payı yüksek bir tespit. Tarih yazanların ortak bir diğer özelliği hedeflerinden vazgeçmemeleri.
Rakiplerinizi küçümseyerek girdiğiniz her yarışı peşinen kaybetmiş sayılırsınız. Tarih beklenmeyenlerin zaferlerini hep kahramanlaştırarak yazdı.
CHP demişken; Partili gençlerin sosyal paylaşım sitelerinde Aydınlık Dergisi ile İşçi Partisi’ne ait paylaşımları dikkat çekiyor. Nedeni de merak konusu?!
CHP’nin yeni İl Başkanı da Oğuz Kaan Salıcalı oldu bu arada.

İYİ Kİ VARSIN
Yerel basının emektarlarından, Hürhaber muhabirlerinden ve yaşı olmayan Cemile Kayar’ın doğum günü bugün. Kutluyor, sağlık, güzellik ve başarılar diliyorum.

YENİ DÖNEM AÇILIŞ TÖRENİ
PAZARTESİ GÜNÜ
DEĞİRMENKÖY’DE
2011-2012 Eğitim Öğretim yılı açılışı ilçemizde 9 Eylül 2011 Pazartesi günü saat 09.00’da Değirmenköy Atatürk İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilecek.

HOŞGELDİN ALTAY BEBEK
Gamze ve Uğur Özgür çiftinin Altay ismini verdikleri bebekleri dünyaya merhaba dedi. Özgür Ailesi’ni kutluyor, Altay’a tüm sevdikleriyle güzel bir hayat diliyorum.

Haberin devamı 14.09.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP