Değirmenköylüler belediye iftarında buluştu

Değirmenköylüler belediye iftarında buluştu

20.06.2017 10:11:38

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Değirmenköy'de verdiği iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle aynı sofrayı paylaştı, oruçlar birlikte açıldı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla başlattığı mahalle iftarı geleneğini sürdürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının getirdiği manevi atmosfere uygun bir program hazırlayan Silivri Belediyesi, unutulmaya yüz tutmuş mahalle kültürünü yeniden yaşatırken, komşuluk ilişkilerini güçlendiren iftar sofraları ile aynı mahallede oturup, birbirini tanımayan insanları iftar sofralarında buluşturuyor. CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Kadın ve Gençlik Kolları'nın da katıldığı iftar yemeğine Değirmenköy Mahallesi sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. İftar programı kapsamında yer alan Semazen gösterisi vatandaşların büyük beğenisini topladı.

IŞIKLAR: RAMAZAN'IN GETİRDİĞİ SEVGİ, KARDEŞLİK, DAYANIŞMA VE PAYLAŞMA DUYGULARININ HAYATIMIZIN HER GÜNÜNE SİRAYET ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM
Yapılan iftar programının ardından açıklama yapan Başkan Işıklar; “Bu akşam Değirmenköy Mahallemizdeki hemşehrilerimiz ile birlikte iftar yaptık. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde kentimizin sevgi ve hoşgörü ortamını tüm yurda sirayet etmesi en büyük temennim. Allah tutulan oruçları kabul etsin” dedi.

Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki YERELDEN
Sonraki » MHP’de ilk iftar heyecanı

YORUM YAP