Değirmenci, Öz Alibeylilerle buluştu

Değirmenci, Öz Alibeylilerle buluştu

4.03.2019 12:12:41

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, meclis üyesi adaylarıyla birlikte Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çay Bahçesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çay Bahçesi'nde gerçekleşen toplantıya Dernek Başkanı Ahmet Çelik ve birçok üye katılım gösterdi.

“HALKIMIZA ALTERNATİF SUNMAK İSTİYORUZ”
Ziyarette destek beklentisini ifade eden Başkan Adayı Selami Değirmenci, “Silivri'nin kaynaklarının doğru kullanılmadığını net bir şekilde görüyoruz. Kentin kaynaklarının halkın ihtiyaçları ve refahı için kullanılması amacıyla Halk İttifakı adıyla bu göreve talip olduk. Halkımıza alternatif sunmak istiyoruz. Bu işi Silivri'de en iyi biz yaparız iddiasıyla yola çıktık. Bunun için halkımıza kendimizi anlatmaya çalışıyoruz bu doğrultuda destek bekliyoruz. Silivri halkı mevcut yönetimden memnunsa bizim söyleyecek hiçbir şeyimiz yok. Ama hayır biz 10 yıldır yapılan çalışmalardan memnun değiliz, belediye yönetimi ile de bağlarımız kopuk, bu yönetim değişmeli diyorsanız onun için göreve talibiz. Geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiğimiz aday ve proje tanıtım programımız Silivri tarihinin en muhteşem toplantılarından biri oldu. Bu da halkın nasıl bir beklenti içinde olduğunu net bir şekilde gösteriyor.

“DERDİMİZ CHP'Yİ BÖLMEK DEĞİL”
Belediye bütçesinin çok üzerinde borçlandı ve borçlanırken de yatırım yapmadı. Halkımız bir kez daha aynı yönetimi başa getirirse bilsin ki ondan sonra telafisi olmayacak büyük hasarlar açılacaktır Silivri'de. Derdimiz CHP'yi bölmek değil. Genel Merkez'in yaptığı anketlerde 24 Haziran'da CHP'ye oy verenlerin %27'si zaten mevcut başkana oy vermeyeceğini söylüyor dolayısıyla biz onun kaybedeceği seçimi kazanmak için yola çıktık.” dedi.
Toplantı soru-cevap kısmının ardından son buldu.
Haber Merkezi

YORUM YAP