Değirmenci’den Whatsapp açıklaması

Değirmenci’den Whatsapp açıklaması

1.04.2019 10:46:42

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, Pazar günkü seçim öncesi Cumartesi günü basın mensuplarıyla bir araya geldi.

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Cumartesi günü basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdi. Değirmenci, “Sizlerle aday adaylığı sürecini de düşünürseniz, zaman zaman bir arada oluyorduk. Kamuoyuna bizlerin düşüncelerini duyurmak adına yardımcı oldunuz. Birkaç arkadaşımızın desteği ile çalışmalarımızı yürüttük. Bizlere verdiğiniz katkı için sizlere çok teşekkür ediyorum. Son hafta içerisinde bize ulaşan tüm anketlerin tamamında birinci parti olduğumuzu görüyoruz. Bunlardan iki tanesi doğrudan Cumhuriyet Halk Partisi'nden alınmış anketlerdir. Sizlerin de şahit olduğu gibi seçim çalışmalarında halkımızın bizlere gösterdiği katkı, gerek kahve ve miting toplantılarında gerek kahve toplantılarında en yoğun şekilde katılımın olduğunu gördünüz. Ünsal Düğün Salonu'nda başlayan, Mega Saray'da devam eden daha sonra alanlardaki çalışmalarda her zaman halkımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık. Her şeyden önce sokağa çıktığımızda, insanların bize asla tavır yapmayıp, sıcak ilgiyle karşıladıklarını gördük. 15 yıl önce halkla kurduğumuz diyaloğun hala devam ettiğini gördük. Oya ne kadar yansır yansımaz çok önemli değil. Bir şey gördük ki ben ve arkadaşlarım sokağa çıktığımızda çok sevgi gösterileriyle karşılaştık. Oya ne kadar yansıdığını da yarın akşam 5'ten sonra göreceğiz. Böyle görevlerde bulunup da insanlardan bir tek kötü söz duymadık. Sadece birkaç kez insanlardan CHP'yi bölüyorsunuz eleştirilerinin dışında hemen hemen olumsuz hiçbir tepkiyle karşılaşmadık. Dün akşamda bazı şeyler, Silivri halkına gösterildi. Dün CHP'nin mitingine başka ilçelerden adam toplanmaya başlandı. Çorlu başta olmak üzere Büyükçekmece, Avcılar ve Beylikdüzü'nden insan getirilmek için çalışmalar yapıldı. Üniversiteden biraz metazori getirilmiş gençler ve 150 kadar da sivil polis arkadaşımızın olduğunu düşünürsek, alanın içinde yer alan insan sayısını anlayabilirsiniz. Bugün CHP bir konvoy yaptı. 217 tane araç var. Bu bizim köylere gittiğimizle gönüllü gelen arkadaşların sayısına eşit. Ortada zorlamalar, belediye gücü var. Bu araçların çok büyük bir bölümü de belediyeye kiralanmış araçlar. Personelin seçim yasakları çerçevesinde kullanılması da yasak ama gözlerini karartmışlar gidiyorlar. Halkımız bunların cevabını yarın verecek.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”
Şimdi sosyal medya üzerinden paylaşımlar başladı. Sayın Berker Esen'in bazı konuşmaları yansıdı. Doğrudur yanlıştır onun takdiri yapacak olan ben değilim. Oradan da hiçbir beklentimiz yok. Bu tür oyunların çirkin olduğunu düşünüyorum. Kim yapıyorsa yanlış yapıyor. Yine bugün Sayın Kadir Koç bizimle ilgili bir paylaşım yaptı, sadece Kadir Koç'ta var o paylaşım. Beni, Volkan Bey'i ve Zafer Yalçın'ı aynı Whatsapp grubunda gösterdi. Orada yazışmalarımız olduğu iddia ediyorlar. Yazışmalarda, ‘bunları kim yapıyor' diye sorulunca ben de, ‘Ben yapıyorum amacımız Özcan'ın seçim kaybetmesi' gibi benim ağzımdan da oraya bir ekleme yapmış. Bu yazışmanın sadece Kadir Koç'un sitesinde olması da çok manidar. Hem Facebook'ta paylaşıyor, başka haberlere yorum yaparken de bunu ekliyor. Biz de kendisiyle ilgili suç duyurusunda bulunduk. Kadir Koç'un bu zamana kadar yazdıklarını ne maksatla yazdığını hepimiz biliyoruz. Bugüne kadar yazdığının hiçbir tanesine cevap vermedim, gerek de duymadım. Bugüne kadar bütün yazılarını ve eleştirilerini hoşgörüyle karşıladım. Ne derse desin, karışmamaya çalıştım. Bunları yapan aynı merkez” şeklinde konuştu.
Toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri'den...
Sonraki » Hayırlı olsun Silivri

YORUM YAP