XXXXX

Değirmenci Den Basın Toplantısı

Selami Değirmenci, bugün saat 11.00’da, ofisinde bir basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki konuları değerlendireceğini duyurdu. Kamuoyuyla paylaşmak istediği görüşleri arasında Hüseyin Şahin ile Özcan Işıklar’ın düzenlediği Kale Park toplantıları hakkındakiler de yer alıyor.
Ak Parti gibi CHP kongreye hazırlanan bir diğer önemli parti. Siyasi partilerin önemini belirleyen unsur kuşkusuz iktidar iddiası ile olma potansiyelleridir. Ak Parti’de kongre hazırlık süreci ne kadar sükûnet içinde ilerliyorsa CHP o denli hareket vaat ediyor.
Aylar öncesinden CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Selami Değirmenci’nin partiye yeni kazandırılan üyeler, önümüzdeki günlerde yapılacak delege seçim süreci hakkında da bazı endişeleri var. Bugün düzenleyeceği toplantıda bu konuya da değinmesi bekleniyor.
Değirmenci’ye yakın isimlerin tasfiyesi amacıyla düşürüldüğü konuşulan ve sonrasında atanan yeni yönetime ilişkin de yorumların söz konusu basın toplantısının gündeminde yer bulması yüksek ihtimal.
Değirmenci’nin sessizliğini hayra yormak fazlaca iyi niyet olurdu. Ufukta görünen fırtınanın hazırlığı da yapılmıştır umarım…
Abdullah Yıldırım’dan sonra Kale Park toplantılarının yankıları Selami Değirmenci’nin basın toplantısında da devam edecek anlaşılan.
CHP kanadındaki gelişmeleri değerlendirirken, Yavuz Çengel ve Erol Babacan grubunun da köylerde kongre ile ilgili nabız yokladığı duyumlarını aldım. CHP’nin bu kanadından her seçim dönemi geliştirilen söz konusu atakların bugüne kadar ciddi bir yankısı olmadı, olacağa da benzemiyor.

KÜLTÜR MERKEZİ KURSİYERLERİNDEN SERGİ
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi kursiyerleri çalışmalarını bugün açılışı gerçekleştirilecek sergide sanatseverlerin beğenisine sunacak. Serginin açılışı bugün saat 12.30’da New Center’de Silivri Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilecek. Sergi, 15 Ocak 2012 tarihine kadar açık kalacak.

Haberin devamı 14.12.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…



YORUM YAP