Dedem’in Mahsul’ü ile özlediğimiz tatlara kavuşuyoruz

Dedem’in Mahsul’ü ile özlediğimiz tatlara kavuşuyoruz

20.06.2019 10:04:06

Dedem'in Mahsul'ü Alipaşa'da bulunan küçük baş çiftlik ile kümes hayvanları, Kurfallı'da yetişen sebze ve meyveler, erişte, salça, reçellerle çocukluğumuzun özlediğiniz tatlarını yeniden sofranıza getirme imkanı sunuyor.

Alev Taşkın ve Elif Koryürek'in tanıtımı ve Dedem'in Mahsul'ü adıyla instagram aracılığıyla tüketicilerle 26 Nisan'dan bu yana buluşan ürünler pazar payını lezzetleri, doğallıkları ile her geçen gün arttırma yolunda ilerliyor.

TAŞKIN: SAĞLIKLI YAŞAMIN EN ÖNEMLİ KISTASI DOĞAL ÜRÜN TÜKETİMİDİR
Alev Taşkın, Dedem'in Mahsul'ü adı altında başladıkları ürün satış fikrinin nasıl geliştiğini şöyle anlattı: “Kendi ailelerimiz için yaptığımız üretim bir süre sonra fazlalaştı. Pazarda buna yönelik talebi de göz önünde bulundurarak daha çok tüketiciye ürünlerimizi ulaştırmanın yöntemini geliştirmeye karar verdik.
Bir insan için en önemli şey nedir? Kendi ve sevdiklerinin sağlığı… Sağlıklı yaşamın en mühim kıstası da iyi beslenmek ve buna bağlı olarak doğal ürünler tüketmek. Ürünlerimizi yetiştirirken hiçbir ilaç katkı maddesi yok, kimyasal gübre kullanılmadı, sadece kendi hayvanlarımızdan gübreleri değerlendirdik.

TAZE VE DOĞAL ÜRÜNLER
Ürünlerimiz önceden değil sipariş geldikten sonra toplanıyor ve kargolanıp adrese eksiksiz ve sağlıklı şekilde ulaştırılıyor. Şu anda instagram üzerinden satışımız var, web sitemiz de hazırlanıyor.”

KORYÜREK: YALNIZ MEVSİMSEL ÜRÜN SATIŞI VE ÜRETİMİMİZ OLACAK
Elif Koryürek, ürün yelpazeleri hakkında bilgi verirken, “Sadece mevsimsel sebze ve meyve satışımız var ve bu hep böyle devam edecek. Mevsiminde toplanan meyvelerden reçeller hazırlanacak. Zamanı geldiğinde salçalarımız, kahvaltılıklarımız da olacak. Şu an sebze, meyve, yumurta, erişte, tarhana ve reçellerimiz var. Ürünlerimizin hazırlanmasında köylü kadınlarımızdan destek alıyoruz. Ortak bir çaba içinde çok keyifli bir çalışma ortamı oluşturduk. Eminim ürünlerimizin ulaştığı tüketicilerimizin memnuniyeti de artarak devam edecek” dedi.
Web sitesi tamamlanana kadar Dedem'in Mahsul'ü adından instagram hesabı üzerinden ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.
Sevginar SALİ

YORUM YAP