Darbe anı defterine ne yazdılar?

Darbe anı defterine ne yazdılar?

1.09.2016 13:27:34

İlçe Kaymakamı Faruk Bekârlar ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar,  15 Temmuz darbe girişimi ve demokrasi nöbetlerini fotoğraflarla anlatan Milli İradenin Yükselişi sergisine konulan anı defterine darbe girişimiyle ilgili düşüncelerini yazdı.

Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığınca darbe girişimine karşı halkın direnişini gösteren fotoğraf karelerinden oluşturulan 15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi çalışması, Silivri sahilinde sergilenmeye başladı. Resmi bayram töreni ardından karma sergi açılışını gerçekleştiren ilçe protokol mensupları, yakalanan birlik ve beraberlik ruhunu 15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi sergisine katılım sağlayarak pekiştirdi. İlçe Kaymakamı Faruk Bekârlar ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Millet Destanını Yazıyor başlığıyla açılan Demokrasi Nöbetleri Halk Günlüğüne yazarak darbe kalkışmasıyla ilgili tepkilerini ortaya koydu.


BEKÂRLAR: BÜYÜK TÜRK MİLLETİ FERASETLE, CESARETLE VE İMANLA KALKIŞMA GİRİŞİMİNİ BERTARAF ETTİ
İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar, şunları kaydetti: “Tarih boyunca dahili ve harici pek çok şer'i yenmiş olan büyük Türk milleti 15 Temmuz gecesinde bir grup hainin kalkışma girişimini ferasetle, cesaretle ve imanla bertaraf ederek şanlı zaferine bir yenisini eklemiştir. Allah bir daha böyle ihanetleri milletimize yaşatmasın.”

IŞIKLAR: BU DEVLET VE MİLLET SONSUZA DEK VAR OLACAKTIR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geleceğe şöyle kayıt düştü: “Bu topraklar üzerinde çok bedeller ödenerek vatan oldu. Bu hain darbe ve işgal eylemi gösterdi ki biz büyük bir milletin, büyük bir mirasın temsilcisiyiz. Sokaklarda, meydanlarda toprak nedir, vatan nedir, bayrak nedir gösterdik. Sonsuza dek barış içinde, huzur içinde yaşama isteğimizi bir kez daha haykırdık. Bu devlet ve millet sonsuza dek var olacaktır.”


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP