Cumartesi açılışa katıldı, Pazar ataması durduruldu

Cumartesi açılışa katıldı, Pazar ataması durduruldu

15.11.2017 14:56:06

İYİ Parti Silivri Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Altınkök, Cumartesi günü genel merkezin açılışına katıldı, Pazar akşamı ilçe başkanlığı atamasının durdurulduğu kendisine iletildi.

İyi Parti, Ankara'nın Çankaya ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi, 2120. Cadde'de bulunan Genel Merkez binasının açılış töreni miting havasında gerçekleştirildi. İyi Parti Silivri Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Altınkök, Cumartesi günü (Pazar günü görevlendirmesi askıya alınmadan önce) 35 kişilik bir ekiple genel merkez binası açılış törenine katıldı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tören alanına geldiğinde büyük bir ilgiyle karşılandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasından sonra açıklamalarda bulunan Meral Akşener, partisi ve ülke gündemi üzerine yaptığı konuşmadan sonra partiye katılan belediye başkanlarına rozet taktı. Bilecik Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Çanakkale Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Antalya Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, Afyon Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyon Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş ve Nevşehir Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy İyi Parti'ye katılan belediye başkanları oldu. Dualar ile kurdelesi kesilen genel merkez binası resmen açıldı.

ALTINKÖK: ADETA İNSAN SELİ
İyi Parti Silivri Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Altınkök, açılış sonrası yaptığı değerlendirmede, "Partimizin genel merkez binası hayırlara vesile olsun. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in dediği gibi Türkiye İYİ olacak. Ülkemizin her bölgesinden gelen partili ve partisiz birçok insan Çankaya'daki genel merkezimizin açılışına katıldı. Türkiye'nin şahit olduğu bu manzara ile miting havasında açılış yaptık. Silivri'de teşkilatlanma çalışmalarımız üzerine değerlendirmeler başladık. Varlığımızı hissettireceğiz. Silivri İYİ olacak, İstanbul İYİ olacak ve Türkiye İYİ olacak" dedi.

SALİH YAZICI DA KATILDI
Mustafa Altınkök'e, İYİ Parti Genel Merkez açılışında Silivri'den eşlik eden isimler arasında Salih Yazıcı'nın yer alması dikkat çekti. DYP'li Ortaköy Belediye Başkanı Erdinç Tabak da İYİ Partili heyette yer alanlar arasındaydı.

Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri'den...
Sonraki » Hayırlı, uğurlu olsun

YORUM YAP