Çöp suyu arıtma tesisi borçlanmasına evet dediler

Çöp suyu arıtma tesisi borçlanmasına evet dediler

17.09.2020 19:02:48

Başkan Volkan Yılmaz borçlanma yetkisi sözünde durdu. Seymen'deki çöp toplama tesisine atık suların arıtılmalı için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yetki verildi.
Başkan Volkan Yılmaz daha önce çarpılarında yenilediği üzere bugün İBB meclisinde Silivri Seymen çöp değolama sahasında arıtma tesisi yapım işi için plan ve bütçe komisyonu ile çevre yenilenebilir enerji ve iklim değişikliği komisyonu müşterek raporu doğrultusunda MHP ve AK Parti olarak dış borçlanma yetkisi verdiklerini açıkladı. Borçlanma ile Seymen'e çöp suyu arıtma tesisi yapılacak. 
Konuyla ilgili açıklamasında Başkan Yılmaz şu ifadelere yer verdi: "Yaptığımız çağrılar neticesinde Silivri'miz adına önemli bir kararı daha İBB Meclisinde almış bulunmaktayız.

Seymen Katı Atık Bertaraf Merkezinde Çöp Sızıntı Suyu Arıtma Tesisinin yapılmasının elzem olduğunu her defasında ifade ettik ve bugün Cumhur İttifakı meclis üyeleri olarak şartlı borçlanmaya destek verdik.

İlçemiz doğası ve vatandaşlarımızın sağlığı için aldığımız bu kararın hayırlı olmasını diliyor, İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ve tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum.

Tesisin yapımıyla ilgili süreci de yakından takip edeceğimizi belirtiyorum."

YORUM YAP