Çizgi Koleji’nde STEM kurum içi eğitimleri

Çizgi Koleji’nde STEM kurum içi eğitimleri

21.02.2018 09:56:23

Çizgi Tekno Mühendislik ekibi, Prof. Dr. M. Sami Topçu'nun verdiği seminerle teorik bilgiler ve uygulamalarla STEM bilgilerini güncelledi.

Çizgi Koleji, uyguladığı STEM ve Tekno Mühendislik Eğitimini daha ileri noktalara taşımak için kurum içi eğitimlerini sürekli güncel tutuyor. Çizgi Kolejleri Tekno Mühendislik ekibi Prof. Dr. M. Sami Topçu'nun vermiş olduğu eğitimle bilgilerini tazeledi.
Çizgi Koleji Silivri Kampüsü'nde bir araya gelen Çizgi Tekno Mühendislik ekibi Prof. Dr. M. Sami Topçu'nun verdiği seminerle teorik bilgiler ve uygulamalarla STEM bilgilerini güncelledi. Yeni projeleri hayata geçirmek için güçlü bir ekiple çalışan Çizgi Koleji, bu ekibin donanımını çağın ihtiyaçları doğrultusunda sürekli yenilenen bilimsel çalışmalar ışığında arttırarak, bu tempoya ayak uydurarak çağın gereksinimlerinin ötesinde çalışmalar yapmayı hedefliyor.
Tekno Mühendislik Ekibi ilk olarak teorik bilgilerin yer aldığı seminerle bilgilenirken, ikinci aşamada uygulamalar ve yeni materyalleri kullanma becerilerini arttırmak için sunumlar gerçekleştirdiler. Eğitim sonunda Çizgi Kolejleri Kurucusu Ulaş Velioğlu'ndan plaket alan Prof. Dr. M. Sami Topçu yapılan çalışmaları inceleyerek ortak çalışmaların devam edeceğini belirterek kampüsten ayrıldı.
Haber Merkezi

YORUM YAP