Çıraklık Okuluna bakım onarım

Çıraklık Okuluna bakım onarım

16.06.2016 11:07:57

Oda imkanları ve Silivri Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilen bakım ve onarım, çevre düzenlemesi çalışmasının ardından binanın daha aktif olarak esnaflara hizmet vermesi planlanıyor.
Çalışmaların yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'e, Başkan Vekili Arif Kanıt, Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Solak ve Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan da eşlik etti.
Koçer, “Okulun faaliyetlerini aktifleştirmek için fiziki şartlarını elden geçirmemiz gerekiyordu. Oda olarak bu çalışmayı gerçekleştireceğiz, belediyemiz de katkılarını sunacak. Daha güzel bir ortamda esnaflarımıza yönelik eğitimleri vermeyi sürdüreceğiz” dedi.
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezinin 4 Ekim 2001 tarihinde temeli atılarak, 31 Aralık 2003 tarihinde inşaatı tamamlanmıştır.
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezinin 4 Ekim 2001 tarihinde temeli atıldı ve 31 Aralık 2003 tarihinde inşaatı tamamlandı. Eğitim Merkezi Turizm – Otelcilik ve Hizmet Mesleklerinin yanı sıra 3308 sayılı Mesleki Eğitim Merkezlerinde verilen meslek eğitiminin kapsam dışı kalan, TESK kapsamındaki mesleklerin kurslarını vererek “Esnaflık, Kalfalık ve Ustalık Belgeleri” verilmektedir.
Merkezde son dönemde KOSGEP destekli uygulamalı girişimcilik kursları Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Silivri Belediyesi işbirliği içinde sürdürülmekte.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP