CİPDER’DEN Bahar Şenliği

CİPDER’DEN Bahar Şenliği

1.06.2016 10:03:44

CİPDER (Ceza İnfaz Kurumları Personeli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Yönetimi ve CİPDER Silivri Ceza İnfaz Kurumları Temsilciliği tarafından düzenlenen Silivri Belediyesi Sosyal Tesisleri Kale Park'ta yapılan Bahar Şenliğine saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı.
İbrahim Topsakal'ın sunuculuğunu yaptığı etkinliğe, CİPDER Genel Başkanı Bekir Alanoğlu'na vekâleten CİPDER Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Baysal ve Hukuk Danışmanı Av. Mutlu Eşer katıldı.

BAYSAL: 50 BİR KİŞİLİK BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Açılış konuşmasını CİPDER yönetimi adına Zafer Baysal yaptı ve Ardahan'dan- Edirne'ye hizmetlisinden müdürüne tüm Ceza İnfaz Kurumları Çalışanlarının birlik içerisinde hareket etmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Yaklaşık elli bin kişi olan bu büyük ailenin CİPDER'de birlik olunmasının önemine dikkat çekti. Derneğin faaliyetleri, yaptığı yardımlar hakkında üyeler ile ailelerine bilgi sunuşunun ardından, Baysal konuşmasını yazdığı “Sensiz olmaz derneğimiz” şiiriyle noktaladı.

ALTUN, BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ
Silivri Ceza İnfaz Kurumlarını temsilen Kurum Müdürleri adına Açık Cezaevi Kurum Müdürü Yusuf Altun bir konuşma yaparak birlik beraberlik mesajı verdi ve etkinliği düzenleyen, gerçekleşmesinde emeği geçen dernek yönetimine teşekkür etti.

IŞIKLAR: HER KONUDA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Derneğe maddi - manevi ve sosyal anlamda yardımlarını esirgemediği, dernek üyelerinin her zaman yanında olduğu belirtilen ve “Kapısını bizlere her zaman açık tutan” şeklinde anons edilen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, etkinlikte yaptığı konuşmada dernek yönetimine teşekkür etti ve her konuda destek vermeyi sürdüreceği kararlılığını yeniledi.


EĞLENCE KEYİF VERDİ, GRUP CTE SİLİVRİ KALEPARK'I SALLADI
Konuşmalardan sonra Bigados Ateşi folklor grubu bir gösteri sundu. Türk Halk Müziğinin güzel sesi Erkan Ergezer güzel bir sahne performansı sergiledi. Etkinliğe katılanlar halaylar ve türkülerle güzel bir ortam yakaladı. Yemek ikramlarının yapıldığı etkinlikte, şenliğin en önemli grubu Grup CTE güzel yorumlarıyla Silivri Kaleparkı salladılar.

IŞIKLAR'A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Dernek ve Bahar Şenliğine maddi ve manevi destek sağlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a plaketini Silivri 5 nolu Kurum Müdürü Mustafa Öztürk verdi ve teşekkür etti.
Grup CTE'ye Silivri Açık CİK Kurum Müdürü Yusuf Altun - Bigados Ateşi Folklor grubuna plaketini Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Topaloğlu taktim etti.
Derneğin çalışmalarında gizli kahraman rolünde olan Kurum Temsilcilerine çalışmalarından ve başarılarından dolayı Dernek Yönetimi tarafından teşekkür belgeleri taktim edildi.
Ayrıca etkinliğe dernekle protokol imzalayan kurumlardan Kolan Hastanesi Yönetimi, Silivri Özel Engelliler Rehabilitasyon merkezi Yönetimi katıldı. Kolan Hastanesi ambülansı etkinlik boyunca dernek üyeleri ve misafirlerinin hizmeti için hazır bulundu.


Çekiliş yapıldıktan sonra yaklaşık 600 davetlinin katıldığı etkinlikte dernek üyeleri, aileleri ve misafirler gece geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler.
Haber MERKEZİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Festival Bu Kadar Kolay!
Sonraki » Çetin Ceylan el atmalı!

YORUM YAP