Çiftçiler, Konya Tarım Fuarına katıldı

Çiftçiler, Konya Tarım Fuarına katıldı

27.03.2018 12:54:47

Silivri Ziraat Odası'nın Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Anıl Tur, Genç Ziraat Süleyman Gencoğlu, Muhtarlar Dernek Başkanı Ömer Ercan ve Ceylan Turizmin desteğiyle düzenlediği Konya Tarım Fuarı'na ilçemizden 140 çiftçimiz katıldı.

2017 yılında 17 ülkeden 1200 marka, 402 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile 304.527 ziyaretçiyi Konya'da buluşturmayı başaran ve Türk tarım sektörünün en önemli ve en etkin buluşma noktası olan fuar 2018 yılında da 20-24 Mart tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirildi.  Silivrili çiftçilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği, ülke genelinde büyük ses getiren fuarlardan aldığı güç ile sektör temsilcileri çalışmalarına ivme kazandıracak.

GÜRSÜ'DAN FUAR DESTEĞİ TEŞEKKÜRÜ

Silivri Ziraat Odası'nın düzenlediği Konya Tarım Fuar'ı gezisi 140 çiftçi ve muhtarların katılımıyla 21 Mart Çarşamba akşamı başladı. Gürsu, üç gece, dört gün devam edecek programa katkı sağlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Anıl Tur'a, Genç Ziraat Süleyman Gencoğlu'na, Muhtarlar Dernek Başkanı Ömer Ercan'a, Ceylan Turizm'e ve emeği geçen diğer herkese teşekkür etti.

GÜRSU: HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLA

Fuar ve katılımı değerlendiren Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, sektördeki gelişmeleri ve verimliliğin arttırılmasına yönelik kapsamlı bilgi ve uygulamalara yönelik bilgi sahibi olduklarını ifade etti. Gürsu ayrıca etkinliğin çiftçilerimiz ve bölgemiz açısından yararlı, hayırlı olmasını diledi.

YORUM YAP