CHP yerel seçim stratejilerini masaya yatırdı

CHP yerel seçim stratejilerini masaya yatırdı

17.04.2018 10:06:33

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cuma günü CHP Genel Merkezinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Konya'da düzenlediği Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un konuşmasından sonra programda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu söz aldı. AK Parti Hükümetine yüklenen Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanlarına sorumluluklarını hatırlattı. Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un yerel yönetim seçimleri yol haritası sunumunun ardından, toplantı kamuoyu yoklamaları üzerine değerlendirmelerle devam etti. Belediyelerde denetim üzerine uzman sunumunu belediye başkanları değerlendirmeleri ve Kılıçdaroğlu'nun kapanış konuşmasıyla program son buldu.

YEREL SEÇİM HAZIRLIĞI
Konya programının çok verimli geçtiğini belirten Işıklar, “İttifak çalışmaları, seçim stratejileri, medya planlaması ve kamuoyu yoklamaları hakkında bilgiler verildi. Belediyelerin başarılı projelerinin örnek gösterildiği toplantıda, başkanlar söz alarak seçim kampanyası hakkında görüş ve önerilerini paylaştı” dedi.

SİLİVRİ BELEDİYESİNİN PROJELERİNE İLGİ VE ÖVGÜ
Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun, Konya'da düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı'nda “Bizim anlayışımız kimliği ve kişiliği olan kentlerdir. O kimliği ve kişiliği yeniden inşa etmek bizim boynumuzun borcudur. Biz bunu yapacağız!” sözlerine dikkat çeken Işıklar, programda Silivri'de hayata geçirilen tarım projelerinden övgüyle söz edilmesinden, gösterilen ilgiden mutlu olduğunu paylaştı.

KILIÇDAROĞLU, SİLİVRİ'YE GELECEK
Işıklar, Nisan sonunda gerçekleştirilecek Balkan Çalıştayı'nın ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Faik Öztrak, milletvekilleri Bihlun Tamaylıgil, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da aralarında bulunduğu bir heyetle birlikte Kırcali, Prizren, Novi Pazar, Gümürcine ve İskeçe ziyaret programı gerçekleştirmeye hazırlandıklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde Silivri'ye gelme isteğine ilişkin hazırlıklara başladıklarını belirten Işıklar, bu ziyaretin gelecek dönem hakkında önemli müjdeleri kapsaması hususunda açık kapı bıraktı.

Sevginar SALİ

YORUM YAP