CHP Silivri’den itfaiyecilere ziyaret

CHP Silivri’den itfaiyecilere ziyaret

30.09.2020 17:09:00

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve partililer, İBB Silivri İtfaiye Amirliğini ziyaret etti. İtfaiyecilik Haftası kapsamında gerçekleşen ziyarette itfaiye teşkilatının 306 yaşını tebrik eden CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, itfaiye erleri ile sohbet ederek itfaiyecilik haftalarını kutladı.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve ekibi İBB Silivri İtfaiye Amirliğini ziyaret etti. Ziyarette CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen'e, Kadın Kolları Başkanı Derya Erdim, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ebru Akgün Pekel, Özay Gürses, Yalçın Ekici ve Belediye Meclis üyesi Bilal Ermiş eşlik etti.

Silivri İtfaiyesi Grup Amiri Kenan Baran ve itfaiye personelleri ile sohbet eden Başkan Esen, “İtfaiyeciler olarak sizler hayat kurtarmak için hayatlarınız pahasına çalışıyor bin bir türlü güçlükle mücadele ediyorsunuz. Verdiğiniz emeklerden dolayı sizlere minnettarız. Başta sizler olmak üzere tüm itfaiye personelimizin İtfaiyecilik Haftası'nı kutluyor, görevi başında can veren kahraman itfaiyeci şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.

YORUM YAP