XXXXX

Chp Silivri De Sürpriz Gelişmeler

CHP Silivri’de bu hafta sonu delege seçimleri ile ilgili yoğun bir hazırlık var. Aldığım duyumlara göre seçimler bir hafta öne alınmış. Çok sessiz kalmıştı CHP, bakalım delege seçimi öncesinde neler yaşanacak. Partideki olağan üstü durum belediyeye de yansıdı öyle ki Başkan Işıklar’ın, bu hafta içinde gerçekleştireceği açıklanan mahalle toplantıları ileri bir tarihe alındı. Dün akşam Semizkumlar toplantısı gerçekleştirilirken, Mimar Sinan Mahallesi, Yeni Mahalle ve Cumhuriyet mahallelerinde gerçekleştirilecek olan halk toplantıları şimdilik ertelendi. Anlaşılan Belediye Başkanı, İlçe Başkanıyla birlikte delege seçimleri öncesinde siyaset mesaisine odaklanacak.

19 YIL OLDU
Uğur Mumcu’nun hain bir saldırı sonucu yaşamdan koparılışından bu yana 19 yıl geçti. Mumcu, artık sadece fikirleriyle yaşamaya devam ederken, katilleri ellerini kollarını sallaya sallaya aramızda gezmeye devam ediyor. Türkiye’de pek çok şey değişti değişmesine de fikir adamları ve düşünceleriyle topluma yön veren kişilerin hayatları hala faili meçhul cinayetlere kurban gidebiliyor, katilleri cezasız kalabiliyor maalesef. Tek teselli bu kişilerin arkalarında bıraktığı aydınlık, çağdaş ve demokrat fikirlerini işleyerek yarattıkları kıymetli eserler. İyi ki vardılar her ne kadar biz onları korumayı başaramamış olsak da… Karanlıkları ışıklarıyla aydınlattı ve gittiler…

SEVAP VE AYIPLARIMIZ
Lions Leo Esen İbak Zihinsel Engelliler Okulu’nun “Engelleri kaldıralım” motosuyla düzenlediği yardım gecesine iştirak eden herkes belli bir destek sunmuştur. Bunun yanı sıra bu tür organizasyonlarda, Silivri’nin ihtiyaç duyduğu alanlarda her daim desteklerini esirgemeyen isimlerimiz var Güler Sarıbekir, Yusuf Sarıbekir gibi… Emrah Maşalacı son organizasyonda önemli katkı sunarak açık arttırmayla öğrencilerin hazırladığı Türk Bayrağını epey iyi bir meblağ karşılığında satın aldı, okula katkı sunmak amacıyla.
Mega Saray her zamanki gibi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kapılarını açtı, İnci Aydar okul için koşturma vazifesini yerine getirdi. Silivri Belediyesi ve Ak Parti, CHP ve MHP’li siyasetçiler, üzerlerine düşeni yaptı.
Bu tür etkinliklere destek sunanları her zaman olduğu gibi onurlandırmak görevimiz ama Silivri’de kazanıp buraya zerre kadar destek sunmaktan kaçınanları, çekinenleri de bilmeye hakkı var kamuoyunun. Örneğin pek muhterem işadamları ve sanayicilerimizin engelliler yararına düzenlenen geceye ne kadar katkı sunduğunu merak ediyorsunuzdur? SİAD’a 10 bilet bırakılmış, tanesi 20 TL’den geri dönüş olmamış! Silivri’mizin Girişimci Kadınlar Derneği var bir de, 5 bilet bırakılmış kendilerine tanesi 20 TL’den yine geri dönüş olmamış!Haberin devamı 24.01.2012 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

YORUM YAP