CHP, piknikte buluştu

CHP, piknikte buluştu

12.09.2018 10:50:28

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı, partinin kuruluşunun 95. yıldönümünde  Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirdikten sonra Çayırdere Mahallesi'nde piknik düzenleyerek partilileri ile keyif dolu bir kutlama etkinliğine imza attı.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 95. yıldönümünde Çayırdere Mahallesi'nde düzenledikleri piknik organizasyonunda partilileriyle bir araya geldi. Olumsuz hava koşullarına aldırış etmeyen partililerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen ve yönetimi, Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri de hazır bulundu. Düzenlenen piknikte bir yılın yorgunluğunu atan partililer, aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendi.

IŞIKLAR: CUMHURİYETİN TÜM KAZANIMLARINI KORUMA VE GELİŞTİRME MÜCADELESİNİ ÖDÜNSÜZ SÜRDÜRECEĞİZ
Başkan Işıklar, burada yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşundan bu yana ülkemizin çağdaş, demokratik, aydınlık bir geleceğe doğru ilerlemesi için tüm alanlarda mücadelesini sürdürdüğünü söyledi. Işıklar, “Dünden bugüne Cumhuriyet ve demokrasi mücadelemizi 9 Eylül ruhu ile sürdüren tüm partililerimize teşekkür ederiz. Bu ruhla bundan sonra da üzerimize oynanan oyunlarla mücadele edeceğimizin sözünü veriyoruz.” dedi.

GÖÇENGİL: BİZİMLE AYNI DUYGULARI PAYLAŞAN VE YANIMIZDA OLDUKLARINI HİSSETTİREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Işıklar'ın ardından partililere seslenen İlçe Başkanı Suna Göçengil, “Partimize kuruluşundan bu zamana kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ebediyete intikal etmiş büyüklerimize de şükranlarımı sunuyorum. Partili veya parti dostu katılım sağlayan, yağmur yağmasına rağmen bizlerin yanında bizim duygularımızı paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP