XXXXX

Chp Nin Akil Adamları Kongre İçin Toplandı

Edinilen bilgilere göre; CHP’nin Silivri’de bulunan 170’e yakın akil adamı Çarşamba akşamı Kale Park’ta bir araya geldi. Daha önce genel seçimler öncesi ve sonrasında daha dar bir çerçevede toplanan partinin önde gelen isimleri bu kez daha kapsamlı bir şekilde bir araya gelerek fikirlerini paylaştı. Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan yılın son derbisine rağmen iyi bir katılım sağlanan programda CHP birlik ve beraberliğini adeta ortaya koydu.
Toplantının bu seferki nedeni Mayıs ayında gerçekleştirilmesi beklenen İlçe Kongresiydi. Kongreye hazırlık sürecinde üyelerin taranması ve delege belirlenmesini kararlaştıran CHP’liler, mahalle komiteleri oluşturulmasını da uygun gördü.
Partiye zarar veren zihniyet ile mücadelede disiplin uygulamalarına başvurması öngörülürken, hizipçi ve bozgunculara prim verilmemesi konusunda anlaşma sağlandı.
CHP’nin seçim takvimi şöyle:
•17 Aralık 2011’de üye çizelgeleri ilçelerde askıya çıkartılacak ve askı süreci başlayacak.
•21 Ocak - 19 Şubat 2012 tarihleri arasında delege seçimi yapılacak.
•31 Mart–13 Mayıs 2012 tarihleri arasında İlçe Kongreleri yapılacak.

CHP demişken; Selami Değirmenci aradı geçtiğimiz günler ve mevcut ilçe yönetimi ile aralarında soğuk savaşa neden olan üye kayıt işlemleri hakkında bilgi verdi. İlçe Başkanlığı tarafından yapılan 450’ye yakın üyenin kaydı Merkez Yürütme Kurulu tarafından onaylanmış. 12. Maddeden ilavelerin yapıldığını da belirterek, “Bundan sonra olacakları izleyeceksiniz” dedi. Bu ucu açık ve her tarafa çekilebilecek ifadenin anlamını görerek algılayacağız her halde…

İZCİLERDEN TUNCAY GÜL’E TEŞEKKÜR
İlçemiz okul İzci Liderleri ve yavrukurtlar, Silivri Belediyesi Araçlar Amiri Tuncay Gül’ün yeniden görevine gelmesi dolayısıyla mutluluklarını dile getirdi. Kamp hazırlıkları sırasında araç ihtiyaçları için Belediyeye başvurduklarında geri çevrilerek ücretli araç tutmak zorunda kaldıklarını paylaşan izciler Gül’ün göreve dönmesiyle yüzlerinin yeniden güldüğünü paylaştı. Tuncay Gül’ün kendilerini Belediyede görür görmez, “Yavrukurtlar kampa nereye gidiyoruz?” diyerek kucak açması, izcileri çok mutlu ediyor. İzciler liderleriyle birlikte Gül’e çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyor.

Haberin devamı 09.12.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

 


YORUM YAP