XXXXX

Chp İstanbulun Başına Berhan Şimşek Getirildi


Haftalardır devam eden Gürsel Tekin bilmecesi, Berhan Şimşek ile çözüldü. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan seçildikten sonra geçireceği en önemli sınava, durumu değerlendirenler ne der bilmiyorum ama, bana göre CHP’nin yeni lideri bu süreci de başarıyla toparladı.
Tekin’in durumu bu kadar problem olduktan sonra İl Başkanlığı’na tekrar atanması pek mümkün görülmüyordu zaten. Berhan Şimşek ismi ise geniş bir kesimin üzerinde uzlaşabileceği bir sonuç.
ADD Silivri Şubesi açılışımıza, CHP Milletvekiliyken katılan Berhan Şimşek’in yeni görevine sevinenlerdenim. Kişisel olarak beni mutlu etmesinin dışında, CHP için de doğru bir karar verildiğini düşünüyorum.
Konu ADD’den açılmışken, hafta sonu Ankara’da derneğimizin yeni genel başkanını seçtik. Mevcut yönetimin teklif götürdüğü Tansel Çölaşan, genel başkanlığa seçildi. ADD’nin yönetimi güçlendi, rotası daha etkin çalışmalara çevrildi. Bu süreçte ADD Silivri olarak bizlere de çok iş düşüyor. Çalışmaya hazırız!
Haftaya güzel haberlerle başladık, böyle devam eder umarım!

EĞİTİM-SEN SİLİVRİ
 TEMSİLCİLİĞİ
NE ZAMAN ŞUBE OLDU?
Bazı sendika temsilcileri Silivri Belediyesi ile Eğitim-Sen Silivri Temsilciliği’nin Nazım Hikmet’i Anma etkinliğine ilişkin gazetemizde yer alan habere dikkat çekti. Anlatılanlara göre Eğitim-Sen’ciler, diğer sendikaların Silivri’de şube yapılandırmasıyla dalga geçmiş. “Şimdi kendileri de Şube mi oldu?” diye sordular. Haberde neden böyle bir ibare kullanıldığını araştırınca, etkinliğin davetiyesine dayandı konu. Sendikanın temsilciliği iptal olmamışsa muhtemelen Silivri Belediyesi, Silivri’deki Eğitim-Sen’i Şube yaptı, bizimkilerde bu hatanın etkisine girdi. Sanıyorum yapılan hataya düştüğümüzü kabul etmek zorundayız.

MUTLULUK SEZONU AÇILDI
19 Haziran Cumartesi akşamı Öznur Pınar ve Cengiz Çorbacıoğlu, Silivri Beach Club’ta gerçekleştirilecek düğünle hayatlarını birleştirecek.
20 Haziran Pazar günü ise Elif Yıldırım ve Erkan Yıldız, evlenecek.
Çorbacıoğlu ve Yıldız çiftlerine şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum.

İYİ Kİ DOĞDUNUZ
Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol’un doğum günü bugün. Kıymet verme konusunda hiç cimri davranmayışına ara ara alınsam da gönül almasını bildiğini, devlet adamına yakışır hoşgörüsünü belirtmeden geçemem. Silivri’nin gerçek anlamda benimsediği, benimsendiği bir döneme imza attı Demirkol. Bir gün gittiğinde kendini özletecek sıcaklığı yarattığı kesin. Demirkol’a sevgili eşi Güneş Hanım ve biricik kızları Müjde ile bundan sonraki yaşamlarında da mutluluk, sağlık ve başarılar diliyorum.
Bugün yeni yaşını kutlayan bir isim daha var; Benimle yıldızı zor barışan biri; Meral Küçükler. Olaylara farklı bakış açımızdan kaynaklanıyor olsa gerek bu durum da. Söylenecek çok, yazılacak az şey var galiba. Yeni yaşında hayal edip de ertelemek zorunda kaldığı ne varsa gerçek ve mutlu olsun.

BALIKÇI BARINAKLARI
ÇALIŞMASININ HAFTAYA
 BAŞLAMASI BEKLENİYOR
Silivri Belediyesi’nin sahilde bulunan balıkçı barınakları bölgesi ile ilgili hazırladığı projeye önümüzdeki hafta başlaması bekleniyor. Yerel yönetim cadde ve sokaklardan sonra, sahil düzenlemelerine ağırlık kazandırarak hizmetlerini sürdürecek. Ayrıca mahallelerde modern kapalı Pazar alanları ile ilgili hazırlıkların da en kısa sürede hayata geçirmek üzere sürdürüldüğü edinilen bilgiler arasında.

YORUM YAP