“CHP iktidarında Türkiye huzura kavuşacak”

“CHP iktidarında Türkiye huzura kavuşacak”

12.06.2018 13:51:04

24 Haziran mesaisine Çanta ve yöre dernek ziyaretleri ile devam eden CHP'liler aydınlık, çağdaş ve güçlü bir Türkiye için seçmene CHP ve Cumhurbaşkanı Adayları Muharrem İnce'ye fırsat vermeleri konusunda çağrısında bulundular.

İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Bayram Ali Çeşmeci ile birlikte CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Çanta Meclis Üyesi Devrim Uzun Çanta'da Balaban ve Sancaktepe Mahallesi Muhtarları Hasan Susulu ve Ömer Ercan'a Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun mektuplarını ve Cumhurbaşkanı Adayları Muharrem İnce'nin selamlarını ilettiler.

Esnaf ziyaretleri ile Çanta turunu sürdüren CHP'liler vatandaşlarla da seçim gündemini değerlendirme fırsatı buldular.

Çanta programının ardından CHP'liler Manastırlılar Derneği'nin düzenlediği iftara katıldı. Dernek Başkanı Nami Karagöz ve yönetim kuruluna teşekkür eden Göçengil, 24 Haziran seçim süreci hakkında katılımcıları bilgilendirdi. 3. Bölge Milletvekili Adayı Bayram Ali Çeşmeci ile birlikte CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve ilçe yöneticileri Öz Albeyliler Derneği'nde iftar sonrası çaylarını içti. Dernek Başkanı Ahmet Çelik ve yönetim kuruluna misafir olan CHP'liler Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce'ye destek istediler CHP'nin vaatleri hakkında bilgi vererek 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çektiler.

ÇEŞMECİ: AYDINLIK BİR TÜRKİYE İÇİN CHP KADROLARINA ŞANS VERİN

CHP İstanbul Eski İl Başkan Yardımcısı ve 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde CHP 3. Bölge İstanbul Milletvekili Adayı olan Bayram Ali Çeşmeci, “CHP iktidarında ve Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığında Türkiye hak, hukuk, adalet ve demokrasi konusunda rahat bir nefes alacak, huzura kavuşacak, kendisini yoran ve yavaşlatan gerilimlerinden kurtulacak. Tüm seçmenleri aydınlık, çağdaş ve güçlü bir Türkiye için CHP'ye ve adaylarına şans vermeye davet ediyorum” dedi.

 

 

 

YORUM YAP