CHP: Emanetimizi hep birlikte geri alacağız

CHP: Emanetimizi hep birlikte geri alacağız

1.07.2020 10:27:55

CHP'liler genel değerlendirme toplantısının ardından, “Örgütlü mücadelemizi daha da büyüterek emin adımlarla yürüyüp, emanetimizi hep birlikte geri alacağız” mesajını verdiler.

CHP'liler Berker Esen Başkanlığı ve İl Başkan Yardımcısı Suna Göçengil'in katılımları ile gündemdeki süreçleri masaya yatırdıkları bir genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

CHP'DE GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

CHP Silivri'de, Salı akşamı Berker Esen Başkanlığında İl Başkan Yardımcısı Suna Göçengil, mevcut ve önceki dönemlerde yönetim kurullarında görev almış yöneticiler, mevcut ve önceki dönemlerde görev almış meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları, önceki dönem Belediye Başkanı Özcan Işıklar, önceki dönem İlçe Başkanları ve geçmiş dönemlerde partide çeşitli kademelerinde görev almış isimler ile birlikte dar kapsamlı bir katılımla genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı sosyal mesafeye uyularak parti binasında gerçekleştirdi.

“EMANETİMİZİ HEP BİRLİKTE GERİ ALACAĞIZ”

CHP Silivri İlçe Başkanlığından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, “Partililerimizi dinleyerek süreçler hakkındaki düşüncelerini ve önerilerini aldık. Örgütlü mücadelemizi daha da büyüterek emin adımlarla yürüyüp, emanetimizi hep birlikte geri alacağız” denildi.

YORUM YAP