CHP’den Taksim - Yenikapı Manifestosu imza kampanyası

CHP’den Taksim - Yenikapı Manifestosu imza kampanyası

22.09.2016 06:51:20

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü yetkilileri, 15 Temmuz Darbe kalkışmasının ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kamuoyuyla paylaştığı Taksim - Yenikapı Manifestosu için başlatılan imza kampanyasına tüm Silivrilileri destek vermeye davet ettiler.

CHP konuyu sosyal meyde hesabından şu çağrıyla duyurdu: “Ben Atatürkçüyüm. Ben cumhuriyetçiyim. Ben laikim. Ben anti-emperyalistim. Ben bağımsız Türkiye'den yanayım. Ben özgürlükçüyüm. Ben insan hakları savunucusuyum. Ben terörün karşısındayım. Ben yobazların, vurguncuların, hırsızların, çıkarcıların düşmanıyım” diyen usta gazeteci ve Demokrasi Şehidimiz Uğur Mumcu'nun adını verdiğimiz meydanda çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için Demokratik, Laik Tam Bağımsız bir Türkiye için "Taksim - Yenikapı Manifestosunu Onaylıyorum" imza kampanyamız devam ediyor. Tüm Cumhuriyet Sevdalılarını bekliyoruz.”
Hava şartları müsaade ettiği sürece standın çarşı meydanında hafta sonuna kadar destek imzaları için açık tutulması hedefleniyor.
Haber Merkezi

YORUM YAP