CHP’den, İmamoğlu ziyaretine ilişkin açıklama

CHP’den, İmamoğlu ziyaretine ilişkin açıklama

23.12.2019 14:08:50

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bölgemiz ziyaretine ilişkin açıklama yayınladı.

Göçengil'in açıklaması aynen şu şekilde: “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun 20.12.2019 Cuma günü Silivri Belediye Başkanlığımıza gerçekleştirdiği ortak masa ziyareti ilçemizin ihtiyacı olan hizmet ve yatırımların değerlendirilmesi açısından verimli geçmiştir.

İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun 12 Eylül'de Yenikapı'da 39 İlçemizin Belediye Başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda İstanbul'un sorunlarının tespiti ve çözüm yolları konusunda “Ortak akılla, İstanbul'un hafızasına iyi işleri, inşallah hep beraber yapacağız” diyerek “ortak masalar” kurulması konusunda görüş birliğine varılmıştı. Bu bakımdan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun ilçemize ziyareti bir parti programı olmadığı gibi, belediye faaliyetleri ile ilgili çalışmaların değerlendirilmesi için tüm ilçelere yapılan bir ortak masa programıydı.

Silivri Belediyesi tarafından hazırlanan program kapsamında ki davetler ve ziyaretlerde ki amaç ilçemize yapılacak yatırım ve hizmetlerde siyasi farklılık gözetmeden ortak akıl ve adil bir yönetim anlayışı ile diğer ilçelerde olduğu gibi Silivri'mize eşit yaklaşımdır.

İlçemizde gün boyu gerçekleştirilen ziyaretler öncesinde Silivri Belediyesi başkanlık makamında karşıladığımız İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na CHP Meclis Grup Başkanımız ve İBB Meclis Üyelerimiz eşlik etti. Son ziyaret programı İSTAÇ'da Başkanımızı uğurlamaya parti grubumuz ile birlikte katıldık.

10 yıl boyunca Silivri'mizin kalkınması ve gelişmesi için önemli projeler hayata geçiren Cumhuriyet Halk Partisi, şimdi de Büyükşehir Belediyesinde aynı adil, çağdaş, sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçemize hizmet vermeye devam edecektir.”

 

YORUM YAP