CHP’den açıklama...

CHP’den açıklama...

10.04.2019 10:21:35

7 gün süren oy nöbet sayımı sonunda CHP Silivri İlçe Başkanlığından açıklama geldi.

CHP'den 7 gün süren oy sayımı bitiminde yazılı açıklama yapıldı. İstanbul sürecine ilişkin CHP'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Silivri'mizde İBB Başkanlığı oylarının yeniden sayımı tamamlandı. 7 gün süren sayım süreci sonunda ilk gün dediğimiz gibi "Bu fark kapanmaz 16 Milyonun Başkanı Ekrem İmamoğlu" söylemimizin ne kadar haklı bir söylem olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
Sayım sonunda 411 sandığımızda toplam 110.178 oy ile yapılan sayımda sadece 19 oy aleyhimize değişti. 16 Milyon İstanbullunun iradesine saygı duymak yerine süreci oyalayanlara, Silivri'mizden bir kez daha sesleniyoruz: 16 Milyon mazbatayı bekliyor.
Oyların yeniden sayımı sürecinde bir an olsun bizleri yalnız bırakmayan İlçe Başkanımız Suna Göçengil'e, verdiği destekle sürekli yanımızda olan Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'a, nöbet tutarak, oy sayımına gözlemci olarak katkı sağlayan başta partililerimiz olmak üzere gönüllülerimize ve halkın iradesine sahip çıkmak için verdiğimiz demokrasi mücadelesinde bizleri yalnız bırakmayan; Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun, Grup Başkanvekilimiz Engin Altay'a, Parti meclisi üyemiz ve milletvekilimiz Bülent Tezcan'a ayrıca milletvekillerimiz Orhan Sümer'e, Sevda Erdan Kılıç'a, İsmail Atakan Ünver'e, Candan Yüceer'e, Deniz Yavuzyılmaz'a, Vecdi Gündoğdu'ya, Barış Karadeniz'e teşekkür ederiz.”
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Allah tamamına erdirsin
Sonraki » Yapı maliyetleri...

YORUM YAP